Hronika

Advokat Miroje Jovanović izbačen iz Ambasade Srbije u Podgorici

Advokat Miroje Jovanović izbačen je danas iz Ambasade Srbije u Podgorici u kojoj je danas u 10 sati trebalo da bude obavljeno saslušanje njegove branjenice Branke Milić.

“Skandal u ambasadi Republike Srbije u Podgorici. Upravo sam izbačen iz Ambasade gdje je u 10 sati trebalo da bude obavljeno saslušanje Branke Milić. Dana 4.11.2019. godine, Osnovni sud u Novom Sadu je u predmetu pod brojem P 5960/2019 donio Rješenje kojim se određuje saslušanje Branke Milić kao tužilje putem video linka a koji video link će biti prenošen u sudnicu toga suda. Saslušanje je određeno za 10 časova za dan 21.11.2019. godine putem video linka iz Ambasade Republike Srbije u Podgorici”, napisao je Jovanović na svom Fejsbuk profilu.

<<<Ambasada Srbije: Jovanović nije izbačen, nije mu dozvoljeno unošenje opreme za snimanje<<<

Kako je dodao, o svemu su blagovremeno obaviješteni i Vlada Srbije, i Ministarstvo inostranih poslova i Ambasada.

“Uprkos sudskom rješenju tačno u 9.25 sati mi je naloženo da napustim prostorije jer je ambasador Srbije Zoran Bingulac zabranio saslušanje. O situaciji je obaviješten i Osnovni sud u Novom Sadu”, naveo je Jovanović.

Podsjetimo, Milićeva je prvostepenom presudom Višeg suda u Podgorici osuđena na tri godine zatvora po optužnici za terorizam u pokušaju.

Ona je tokom suđenja 23.novembra prošle godine napustila sudnicu nezadovoljna tretmanom sudskog vijeća i pobjegla u Ambasadu Srbije gdje se i danas nalazi.

A.G.

29

avatar
1000
14
15
0
 
24
Pravi građaninAmbasadortschugoVOJVODA MIRKOgost
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tschugo
Gost
tschugo

ovdje su jako vidoviti botovi DPS,koji jos uvijek vjeruju da se drzavni udrar moze izvjesti iz pracke i sakama,bez vojske i policije .takvih drzavnih udara nije bilo vec 100 godina ,zar se ne moze iz te pouke sto uciniti mazanjem ociju sopstvenog naroda

Ambasador
Gost
Ambasador

Znaju istinu oni koji trebaju da znaju:SAD i EU, a čvarke jedite u Srbiju.

gost
Gost
gost

kako ga je peglala gđa. Mugoša na suđenju, meni je bilo neugodno

Real Realni
Gost
Real Realni

Srbijanac Miroje

VISITOR
Gost
VISITOR

Izvinite, da nije ovo IN 4S ?

Globovanje
Gost
Globovanje

Treba ovo proćerat iz Crne Gore , i staviti natpis i na ulaz u Crnu Goru i na ulaz u Srbiju : ” Dobrodošli svi dobronamjerni Ljudi ” !

Bobo
Gost
Bobo

Nije ambasada sudnica.

Strijelac
Gost
Strijelac

Ovoga gada, trebalo je Sudsko vijeće, izbačiti iz sudnice, zbog vrijeđanja suda i države Crne Gore.

Pajo
Gost
Pajo

Ovaj ti je crnogorski zet. Ozenio je scer sudije vrhovnog suda CG. A protiv CG je, ne priznaje crnogorsku naciju…kakav apsurd

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

na sta se sve ova srbija spusti, predsjednik im kaze da ima saznanja da je planirano sve sto je planirano da je svojim ocima vidio.. a onda njegov isti ambasador drzi jednu babetinu u ambasadi 2 godine.. umjesto to da predaju i izbace iz ambasade i da skinu ljagu sa sebe..

Čika Karl Marx
Gost
Čika Karl Marx

Jedino sendvičar DPS-a može da bude toliko glup da vjeruje da jedna baba može da izvede terorističko djelo i državni udar, a posle toga da pobjegne policiji Crne Gore.

VISITOR
Gost
VISITOR

A MOZE LI BABA DA IZAZOVE POZAR?SVE VI ZNATE A PRAVITE SE LUDI. VI JOS NE PRIZNAJETE DA STE IZGUBILI KOSOVSKI BOJ A DA PRIYNATE..

VOJVODA MIRKO
Gost
VOJVODA MIRKO

haahhaahaha, istina.. a neee! njih je spasio obilic za koga niko tad nije znao niti ga je vidio!! njima su mitovi i izmesljeni likovi heroji itd!!

Globovanje
Gost
Globovanje

Svi građani imaju pravo na to , đe god bili , i onda se od strane ambasade i države porijekla vrši procjena da li da je vrate u sudnicu ili da je deportuju u vidu dippomatske pošiljke , što bi Srbija , kao i svaka druga država imala pravo po međunarodnom pravu , vozilom ambasade koje se smatra dobrim djelom… Više »

Glava
Gost
Glava

Ko god ima putera na glavi radi ovako.

ĐuroGmAz
Gost
ĐuroGmAz

Samo jad od Srba…

???
Gost
???

Ja mislim da ona i nije tamo.Igraju se delije…

samo pitam...
Gost
samo pitam...

Umjesto u Spuž, ona u Ambasadu. Je li kome palo na pamet da je trampimo za Sveta?

Konik
Gost
Konik

Ona baba je još u ambasadu?

Đurović
Gost
Đurović

Aaaa sad ti je baba, a kad je sa praćkom i pumpicom za astmu išla pod Ostrog, onda ti je bila terorista koja je trebala da potamani cijeli kamp specijalaca na Zlatici. Ne čini li ti se da ti je Katna spržio hibridni mozak?

Konik
Gost
Konik

Ne znam što je tebi nejasno?!? Baba – terorista. Ne moraju svi teroristi da budu građeni kao Rambo.

Roba
Gost
Roba

Vas DPS-ovce hrani Katnić hibridnim kukuruzom. To je jedina riječ hibridna koja postoji u našem jeziku- kukuruz mješanac. Ali vama ovcama može da priča šta hoće, šta znate vi tako utovljeni koncentratom.

Globovanje
Gost
Globovanje

Ovaj Đurović je nekulturno ciničan , jer odlično zna da neko i iz bolničke postelje nepokretan , moze raditi i mnogo više stvari nego one za koje je optužena !
Čuš – ” Praćka ” , ” Pumpica ” . Klasično cinično manipulisanje !

freeman
Gost
freeman

Vrh komentar. Nasmija me do suza…

Mne-Mne
Gost
Mne-Mne

Da je sreće ova ološ bi davno bila izbačena iz CG.

Čika Karl Marx
Gost
Čika Karl Marx

Da je sreće poltroni i sendvičari poput tebe ne bi imali pravo da pričaju pa nikome ništa.

Bobo S.
Gost
Bobo S.

Lako je Sloveniji da bude srecna država kad se ne granici sa srbijom !

Pajo
Gost
Pajo

A ti ubačen u Dobrotu.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

… doživotno.

Send this to a friend