Hronika

Aktuelna situacija je odgovornost svih aktera

Veselin Veljović

Aktuelna situacija je odgovornost svih aktera. Policija djeluje istrajno pokazujući da je dorasla zadatku uz očekivanje da sa lokalnom zajednicom dijelimo osjećaj odgovornosti za javni red i mir i bezbjednost kao neprikosnovene vrijednosti koje ćemo čuvati, poručio je direktior Uprave policije Veselin Veljović.

On je danas održao redovni radni sastanak sa odgovornim starješinama Centra bezbjednosti Budva, na kojem su predstavljeni najznačajniji rezultati rada ovoga centra.

Govoreći o aktuelnoj situaciji u Budvi, načelnik Darko Ćorac se osvrnuo na odlične rezultate koje postižu službenici ovoga centra po svim linijama rada i istakao da budvanska policija i u ovoj godini i u periodu koji je prethodio radi odgovorno i predano i da ogovara na sve izazove.

Po njegovim riječima stopa kriminaliteta u Budvi je među najnižim u Crnoj Gori što nije slučajnost budući da se vodimo principima profesionalnog postupanja i odgovornog odnosa prema građanima i kompletnoj javnosti.

“Snagom operativnih kapaciteta i dalje ćemo odlučno i hrabro stvarati ambijent za sigurniju budućnost građana Budve i države Crne Gore”, dodao je Ćorac.

Veljović je naglasio da je zahtjevna turistička sezona prilika da crnogorska policija, koristeći kapacitete u svojoj punoj snazi, pokaže da neumorno radi za dobrobit svih građana, što u krajnjem našu državu pozicionira kao regionalnu turističku destinaciju.

Direktor Veljović se danas sastao i sa predsjednikom Opštine Budva Markom Carevićem gdje su razgovarali o konkretnim pitanjima važnim za ovu zajednicu.

Zaključeno je da se policija i lokalna zajednica zajednički moraju boriti protiv svih devijantnih pojava i da je ta saradnja u interesu svih građana. Policija u Budvi radi na tome da odnos prema lokalnoj zajednici bude na najvišem nivou, što je naročito vidljivo i značajno tokom turističke sezone kada sa opštinskim službama djelujemo kooperativno uz obostranu podršku.

17

avatar
1000
14
3
0
 
15
Bijelo PoljePrc CGDULEZabjelo je majkAco i Braco
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

U svakom gradu treba poslati SAJ!

Prc CG
Gost
Prc CG

Veljovicu policajci posebno ti takozvani specijalci se ponašaju kao da su mafijaši,bahati po svakom pitanju…

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Veljović po hitno da obiđe sve gradove nase lijepe crne gore,i da se lično uvjeri i svojim ocima vidi ko nas štiti i brani!

DULE
Gost
DULE

ako je policija toliko sposobna i profesionalna kako to da nema jos uhapsenih koji su prebili mladica ispred DElte

Andjela
Gost
Andjela

Nazalost gradonacelnik Budve nije uzor odrzavanja javnog reda u gradu, gospodine Veljovic!

Aco i Braco
Gost
Aco i Braco

Sramota je da Opština Budva osam mjeseci drži pod blokadom firmu predsjednika države jer nije platila porez za zemljišni kompleks od dva hektara u podnožju brda Košljun

Dkdk
Gost
Dkdk

SINOĆ JE BILO NAJBITNIJE DA SE GRAĐANI POSLE LITIJE ZAUSTAVLJAJU I MALTRETIRAJU….

Veljo pasulj
Gost
Veljo pasulj

Reče ambasadorka SAD da Veljović nema pravo da se ljuti što građani na društvenim mrežema ocjenjuju njegove izjave!

MRAK STIZE
Gost
MRAK STIZE

KO JE PRIVEDEN ZBOG ZADTAVE U SKOLSKOM DVORISTU

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Niko brate,niko nije priveden zbog zastave! Na žalost,nije niko! A da si ti ili ja to uradio,već bi u spuž bio.bruka i sramota!

Brat nas
Gost
Brat nas

Nije moje da kriminalce hvatam

Svaki dan nas bombama zasipaju

Beti bup
Gost
Beti bup

Nijesu lokalci zaduženi za ove ubice sa kapuljčama i dilere droge na svakom koraku. Za to policija prima plaću, kakva je da je.

Bokelj
Gost
Bokelj

Nešto ne vidimo da se ponašate odgovorno i zabranjujete neprijavljene šetnje po ulica cesta i magistrala, što će biti kad šleper uleti među šetače??? Hoćeš li tada preuzeti odgovornost??

KRiv
Gost
KRiv

Sto bi sa kriminalcima po ulicama

Slavko
Gost
Slavko

Ja sam iz svega zakljucio da je vaznije da policija kreci zidove nego sto imamo po pet ubistava na dan, omladina nam se odselila, ostatak ogrezao u drogi i kriminalu…

Raro Stari Aero
Gost
Raro Stari Aero

Morate znati da u CG ljudi poput onoga sa brkovima iz 17vijeka, pa ‘srbadije’- grupa iz Berana, pa ononog samoprozvanot vjernika tabloida Svet i mnogih drugih prizeljkuju da potraju ove setnje i da nas vecinsko stanovnistvo u Pg oni ugrozavaju jer previse ima pripita svijeta i iskreno dosta polu-svijeta

Zabjelo je majk
Gost
Zabjelo je majk

Na stari je serijat u punom zamahu no ne vidim da se staropodgoricani bune

Send this to a friend