Hronika

Brđanin i zvanično v.d. pomoćnika direktora Uprave policije

Vlada je danas donijela rješenje o određivanju Zorana Brđanina za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije, objavljeno je u Službenom listu.

“Za v. d. pomoćnika direktora Uprave policije – rukovodioca Sektora policije opšte nadležnosti, određuje se Zoran Brđanin, dosadašnji rukovodilac Odjeljenja za analitiku i unaprjeđenje rada policije, do postavljenja pomoćnika direktora – rukovodioca ovog sektora u skladu sa zakonom, a najduže do šest mjeseci”, navodi se u odluci Vlade.

Funkciju v.d. direktora Uprave policije prema zakonu mora da obavlja jedan od njegovih pomoćnika, te je ovim rješenjem ispunjen preduslov koji je Brđaninu bio neophodan kako bi mogao da rukovodi policijom.

Vlada sada treba da predloži Skupštini da se on imenuje za šefa policije, no mišljenje skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu nije obavezujuće.

Podsjećamo, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović ranije danas je predložio Vladi da se na funkciju direktora Uprave policije izabereBrđanin. Taj predlog je izazvao različite reakcije u vladajućoj većini, a iz Demokratskog fronta ponovo su saopštili da neće podržati izbor Brđanina za direktora policije.

14

avatar
1000
14
0
0
 
14
OcinicSupportOljahttps://m.cSanjaEbabil
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ocinic
Gost
Ocinic

Brdjanin je dobar i posten covjek al jel moguce da Dritan Abazovic sa 3 posto glasova odlucuje i naredjuje u Crnoj Gori..On ima poverenje 3 posto glasaca koji podrzavaju njegove stavove ,jel to normalno u 21.vijeku a i ponasa se kao da ima podrsku 100 posto stanovnistva.E vlago nama,po jedan Krivokapic nam nikad ne hvali.

Support
Gost
Support

Ide li ovo u Parlament? Biće fora ako ga df ne podrži, a dps podrži. Bože podrži 🙂

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Neka mu je srecno samo neka vodi racuna da ne progone popovi ovaj mrceni narod.

Sanja
Gost
Sanja

Sa srećom, puno uspjeha u daljem radu.

Ebabil
Gost
Ebabil

Ako je castan i posten kao sto se tvrdi onda neka je sa srecom,cestitke i svi da se trudimo za vise pravde.

delboj
Gost
delboj

Bachaju li Pipun i Andrija Vladu. Sto cine. Njima.ni majka.vise.ne vjeruje.

Pero
Gost
Pero

Oni tako po godine Medo Pipun I Vojvoda al ne smiju se zivi cut od Zdravka I Dritana, moraju da igraju kako I’m.narede.

Gaga
Gost
Gaga

Brdjanin pametan i posten momak.Zna da ako smijeni sve (kako pojedine politicke partije zele) sto su na rukovodecim pozicijama ne osta mu nista, a sa nista se ne bori protiv kriminala…vec sa svim i ujedinjeno.
Ne dozvoli da oni upravljaju policijom vec ti.
SRECNO!!!

Rumija.
Gost
Rumija.

Tako i treba. Vlada je dosljedna svojim odlukama ne pitajuci DF i ostale iz pozicije. Vec su na pola mandata a nema rezultata, a ni vakcine. Vucic posla tek da mogu da se hvale.

sloboda33
Gost
sloboda33

Vijesti i Ura stavljaju svoje kadrove.SRAMNO!

Topla
Gost
Topla

V.D Direktor ide on posle 6 mjeseci samo da ga isprobaju.Pa će sledeći vidi se sve namješteno.

Krsto
Gost
Krsto

Nijesmo na istoj strani sto se tice politike, ali pismenijeg i skolovanijeg nijeste mogli predloziti. Radio sam sa njim i znam da je u pitanju profesionalac. Svu srecu, sem na politickom planu, od srca zelim.

Niksic
Gost
Niksic

Pipune i vojvoda Mandicu dosta je bili po vasemu,vise se ne pitate ni zasta

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Sjasi kurta da uzjase murta

Send this to a friend