Hronika

Čaka u lošem zdravstvenom stanju, jedan policajac saslušan

U nikšićkom Osnovnom državnom tužilastvu, pred tužiocem Željkom Pejovićem, juče je počelo saslušanje službenika policije, u svojstvu oštećenih u vezi sa incidentom koji se dogodio nakon fudbalske utakmice između Sutjeske i Budućnosti prije desetak dana u Nikšiću, pišu Dnevne novine.

Zbog sumnje da su tom prilikom napali policajce uhapšeni su Aleksandar Čaka Ivanović, koji se nalazi u pritvoru, i N.M. (24), S.V. (19) i M.B. (26) iz Podgorice, koji se odlukom tužioca Osnovnog tužilaštva u Nikšiću brane sa slobode.

Pred tužiocem je juče saslušan policijski službenik N.D. koji je, kako je za Dnevne novine, kazao branilac Aleksandra Čake Ivanovića, advokat Srđan Lješković, ispričao kako se incident odigrao.

“Službenik je dao korektnu izjavu. On je kazao da ga je moj klijent napao i par puta udario glavom u predjelu grudi, ali da tom prilikom nije zadobio povrede jer je imao oklop. Takođe je kazao da ga je zatim Ivanović uhvatio za noge tako da nije mogao da se kreće, ali da ne zna zašto je to uradio. Odgovarajući na moje pitanje da li je tada primjetio da je Ivanoviću teško povrijeđena glava, službenik policije je odrično odgovorio”, kazao je Lješković.

On je kazao da je juče trebalo da bude saslušan i da drugi policajac, koji međutim nije došao zbog zdravstvenih problema, odnosno jer je u hitnoj i prima infuziju, zbog vrtoglavice i povraćanja.

Lješković je ponovio da je Ivanović u lošem zdravstvenom stanju, te da je juče predao punomoćje i cjelokupnu medicinsku dokumentaciju tužiteljki Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću koja vodi predmet za prebijanje Aleksandra Čake Ivanovića. Podsjetimo, Ivanović je tokom incidenta zadobio brojne teške povrede, a pored njega povrijeđena su još tri navijača “varvara” i šest policijskih službenika.

21

avatar
1000
16
5
0
 
17
DraskoMirkomilos radunovicBocaBunbaragasolina
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Drasko
Gost
Drasko

Varvar i policija to je koalicija

Mirko
Gost
Mirko

Sve huligane treba pohapsiti i strpati u zatvor bar na deset godina da budemo mirni.

milos radunovic
Gost
milos radunovic

SLOBODA ZA CAKU LEGENDU CAKA JE JEDINI POLITICKI ZATVORENIK U EVROPI

Boca
Gost
Boca

Samo mi jedno nije jasno, zasto vozac onoga autobusa nezatvori vrata u sred intervencije policije? Logicno👮👮👮

Big
Gost
Big

Dje su god dosli.problem su napravili…i sad ne valja policija a oni valjaju…citam sve ovo ovih dana i pitam se kuda plovi ovaj brod…U narodu nema ni sramote ni stida…tesko nama s nama.

Navijac
Gost
Navijac

Ko bješe ovaj, dobitnik Nobelove, čuveni humanitarac, heroj Crne Gore, ili običan huligan, pa se ovoliko piše o njemu.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Trazio je …..malo je dobio….pogledajte kako po svijetu smije ko udarit na policiju…od njih kad je gusto trazimo zastitu a kad nam se cefne ocemo da ih bijemo…e ne moze.

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Ne mlatinjaj avetinjo! Njih dvadeset ne može da mu stavi lisice i povede ga na hladjenje, nego treba da mu se izivljavaju je li?!
Nek je dobio batine ako misliš da je tražio, ali i panduri ima da odgovaraju!!!!

Hello
Gost
Hello

Nije Caka prvi Varvar kojeg su saborci ostavili na milosti i nemilost, sto policije sto drugih navijaca.

Velimir
Gost
Velimir

Ne može se divljaci niti na stadionima biti na trgovima!
Engleska neka bude primjer kako se rješavanju problemi na stadionima!

Ni po babu...
Gost
Ni po babu...

Dako preteče. Neće grom u koprive. A neće ni on drugi put nasrtat na policiju. Doduše, nije mu ono prvi, no pedeseti put, samo svaki put uspješno junački pobježe. Sad su ga sustigli, godine rade svoje.

Cocorayco
Gost
Cocorayco

Ovi iz KPD pod hitno da zovu popa Rista. Tamo obitava necastivi. Kako ko dopane zatvora razboli se u roku od tri dana. Nevjerovatno.
Uzgred, bili ovaj tip onaj sto je nazad nekoliko godina rucnim bacacem potrefio zgradu Rocky Pistolato?

Bunbaragasolina
Gost
Bunbaragasolina

Mene kao ogromnog, možda i najvećeg Crnogorca na ovim prostorima vise brine kako su ostali pripadnici grupe varvaro ostavili Caku da ga izbije 10-15 saobracajaca a niko da mu pomogne i ako je srbijanac to nema veze sa ovim sto pišem…

Przi
Gost
Przi

Pa kad si tolika moralna gromada, pođi na prvu sledeću utakmicu ispred SC Morače ili stadiona, pa im u lice reci za junaštvo. To što bi ti vjerovatno vilica služila kao rajf za kosu, dokazalo bi da nisi bio u pravu, ali ne bih da prejudiciram, bolje provjeri.

Bunbaragasolina
Gost
Bunbaragasolina

A odjud znaš da nisam Vlatko isti onaj koji ih je posle onoga kad im je izotvarao glave došao na stadion pa mi ne smjedose ništa, śedi mali Savi se da ne pošaljem 5 saobracajaca da vam ugase tu nazovi grupu…

Bunbaragasolina
Gost
Bunbaragasolina

Ti takozvani varvari bi bolje bilo da se srame jer su pustili da 10-15 saobracajaca izbije čovjeka a niko da ne uleti da mu pomogne, dibro de davali su mu moralnu podršku iz dubine autobusa hehehe , jubastvo 0 ostalih članova ove nazovi navijačke grupe…

Dulcinea.xo
Gost
Dulcinea.xo

Srcd mi se cijepa za Cikotice

Kan
Gost
Kan

Ljudi ocete li ovo iz minuta u minut da prenosite informacije o njemu? Tipa, upravo posao do toaleta,uzeo da cita ruske klasike,policajac kojeg je udario promijenio sobu itd… Čovjek je višestruki povratnik,koji je po profesiji navijač, i koji je u zatvor zbog udaranja policajca, dakle oladite malo,udaviste sa njim

mimo
Gost
mimo

I njemu objavljuju puno i prezime (ko da je javna licnost), a ostalima samo inicijale… A prekrsaj koji su napravili je isti i pocinjen je istom prilikom. Vrlo profesionalno. Uz to, batalite vise sa informacijama o Caki i slicnima. Nek se brane, imaju advokate, pa ko sto ponese…

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Svaki dan treba da pišu dok se batinasi u uniformama ne procesuiraju!!!

Send this to a friend