Hronika

Cetinjaninu oštećen automobil: Crtaju mi metu

Dragi prijatelji nijesam htio da izbacam slike ni snimak da ne bih još više podgrijao atmosferu koja je već podgrijana,ali pošto vidim da sam već izašao na Fejsu na razne portale onda sam odlučio da izbacim slike i snimak! Hvala vam prijatelji što me zovete i brinete. Hvala Bogu ja i moja porodica smo dobro! Pričinjena je materijalna šteta ali sve što se parom može platiti je zanemarljivo pri ljudskom životu! Budimo ljudi! Ne mrzimo nikoga volimo se poštujmo i cijenimo-napisao je na svom Fejsbuk profilu profesor fizičke kulture Cetinjanin Petar Lekić.

Nepoznati počinioci ili počinioc su oštetili Lekićev automobil, polomili zadnje staklo i na nekoliko mjesta izgrebali boju.

U izjavi za Radio Cetinje Lekić kaže da je njemu „nacrtana meta“ jer je, iako nije član ni jedne političke partije, već bio „imenovan“ za direktora u nekoliko firmi iako to nema veze sa istinom.

“Prvo sam „proglašen“ za direktora škole, pa za direktora Nacionalnog Parka Lovćen, pa odmarališta Lovćen – Bečići. Vjerujte da od toga ništa nije istina. Ja se grozim politike i političara, a sve to je povezano sa politikom. Dotle je bilo došlo da su mi mnogi čestitali, zvali me i tražili da ih zaposlim. Ja u svemu tome nemam nikakve veze “, kaže Lekić.

Ovaj vandalski čin, koji je na društvenim mrežama naišao na osudu stanovnika Prijestonice, dovodi se u vezu sa angažmanom Lekića kao vjernika i poklonika Srpske pravoslavne crkve, navodi Cetinjski list.

Iz policije Cetinjski list nezvanično saznaje da je slučaj prijavljen cetinjskom odjeljenju bezbjednosti, a da će se tokom dana o ovom slučaju oglasiti i Uprava policije.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
djomaaBokeljDarinaMatunLav
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
djomaa
Gost
djomaa

uzmi tdi!

Bokelj
Gost
Bokelj

Ct,zaobic u sirokom luku

Darina
Gost
Darina

Pitam : Da li su mu izbušili gume ?

Matun
Gost
Matun

Malo li je crnogorskih kola unisteno, izgrebano

Lav
Gost
Lav

Ovo nikad cetinjanin ne bi napravio no neka rdja i ovo misli svaki cetinjanin….svaka podrska za familiju lekic.iskreno danas me sramota sto se ovo desilo u cetinje jer i ako mislimo drugacije ovako postupati prema nekome ko ne misli ka ja je zastida bruka i sramota.

Send this to a friend