Hronika

Četiri mjeseca zatvora zbog krađe vozila

Četiri mjeseca zatvora zbog krađe vozila
Ilustracija (Foto: Profimedia)

Okrivljeni za krađu auta R.N. i državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu Jelena Protić zaključili su sporazum o priznanju krivice 13. januara 2020. godine. Time je R.N. osuđen na četiri mjeseca zatvora, piše Dan.

“Državni tužilac i okrivljeni R.N. saglasni su da okrivljeni priznaje da je 22. novembra 2019. godine, oko 17 časova, na parking prostoru na Trgu B.V. u P., svjestan svoga djela, čije izvršenje je htio i znajući da je njegovo djelo zabranjeno, oduzeo tuđe motorno vozilo u namjeri da ga upotrijebi za vožnju na način što je ušao u otključano vozilo golf 2, vlasništvo D.Lj., nakon čega ga je, ključem koji se nalazio u kontakt bravi, stavio u pogon, a zatim se vozilom vozio po gradu, nakon čega su ga u M. ulici zaustavili službenici Uprave policije Centra bezbjednosti Podgorica i lišili slobode”, navodi se u Sporazumu o priznanju krivice.

Državni tužilac i okrivljeni time su saglasni da Osnovni sud u Podgorici okrivljenog R.N. za krivično djelo oduzimanje vozila osudi na kaznu zatvora u trajanju od četiri mjeseca.

“U koju kaznu će mu se uračunati vrijeme provedeno u pritvoru počev od 22. novembra 2019. godine od 18 časova pa nadalje. Državni tužilac i okrivljeni saglasno se odriču prava na žalbu protiv odluke suda donesene na osnovu ovog sporazuma”, navodi se u zaključenom sporazumu.

7

avatar
1000
4
3
0
 
6
ekologIgorHagBolePrc CG
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Igor
Gost
Igor

Trebalo bi ovakvo djelo da bude prekrsaj. Nasao je otključano vozilo s kljucevima.

ekolog
Gost
ekolog

Pa ako nadješ otključanu banku ti se poslužiš i ne može ti niko ništa a ?

Hag
Gost
Hag

Trebali su ga častit i auto!

Prc CG
Gost
Prc CG

Koliko li će milo dobiti za kradu koja traje 30(trideset)godina,bogami dosta čini mi se.

ilija
Gost
ilija

Brato tebe su nagrdili,prije nekoliko su dali 1 godinu covjeju za 600kg droge.ucio si pogresan zanat

Bole
Gost
Bole

Ako ukrades malo, lopov si. Ako ukrades mnogo, biznismen si.

ekolog
Gost
ekolog

Ne , lopov si ako te ufate.

Send this to a friend