Hronika

Državljanin Bosne i Hercegovine preminuo u UIKS-u

Državljanin Bosne i Hercegovine A.S koji je izdržavao kaznu u Zatvoru za duge kazne, u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, preminuo je danas oko 12 časova, saopšteno je iz UIKS-a.

Kako je saopšteno iz Uprave, nakon što je drugi zatvorenik prijavio da se zdravstveno stanje A.S. (koji je inače bolovao od epilepsije) pogoršalo, nadležni iz Službe obezbjeđenja i Sektora za zdravstvenu zaštitu preduzeli su radnje i mjere iz svoje nadležnosti i ukazali mu ljekarsku pomoć. Uprkos tome, on je preminuo.

“O gorenavedenom obaviještena je Uprava policije-OB Danilovgrad, sud, nadležno tužilaštvo, kao i diplomatsko–konzularno predstavništvo Federacije BiH (kako se radi o njihovom državljaninu). Tijelo zatvorenika A. S. prevezeno je u Klinički centar Crne Gore, gdje će biti izvršena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti”, naveli su u UIKS-u.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
SamotnjakLesinariRozaj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Samotnjak
Gost
Samotnjak

Treba jos jedna amnestija da se da jer ce ti ljudi svi pomrijet od korone i oni su necija djeca,braca i ocevi. A nemaju ni dobre zdravstvene uslove u zatvoru!

Rozaj
Gost
Rozaj

Korona

Lesinari
Gost
Lesinari

Nema druge smrti sem korone
Boze sacuvaj

Send this to a friend