Hronika

Đukanović: Krstovići preživjeli golgotu, pokrenuće postupak za naknadu štete

Foto: Pobjeda

Advokat Budimira i Marine Krstović, koji su danas oslobođeni optužbi za šverc kokaina kazao je da se potvrdilo ono što je odbrana govorila od prvog dana, a to je da se radi se o potpuno nevinim ljudima.

<<<Budimir i Marina Krstović oslobođeni optužbe za šverc 1,2 tone kokaina<<<

“To smo tvrdili od prvog dana. Oni bukvalno nikakve veze nemaju sa tim. Obrazloženje sudije Kovačević je hrabro, jasno i glasno. Rekla je sve ono što je propušteno u fazi istrage”, kazao je njihov pravni zastupnik Dragoljub Đukanović.

Kako je kazao, odbrana sada čeka da vidi hoće li biti žalbe tužioca.

“Mislim da ne bi trebalo biti žalbe jer je odluka pravična i pravilna”, ocijenio je.

Jovanović je kazao da će familija Krstović sigurno pokrenuti postupke za naknadu štete zbog svega što su pretrpjeli u moralnom i materijalnom smislu.

“Oni su preživjeli golgotu tokom ovih 15 mjeseci”, kazao je.

 

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
MarsalLZN
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marsal
Gost
Marsal

Pitajte dritana što ih je uhapsio on treba da odgovara da napokon ruka pravde krene ali njega prvog treba sa tom rukom kazniti

LZN
Gost
LZN

Ko može nadomjestiti sramotu koju su doživjeli? Javne osud, kritike? Na stranu finansijska šteta..ali za duševnu, moralnu bol neko treba odgovarati jer lako je osuditi i na sva zvona u javnost dati, kao borba protiv mafije..a šta sad??? Nauk za u buduće!!! Bez čvrstih dokaza nikoga se ne optužuje!!!

Send this to a friend