Hronika

Dva policajca se potukla na utakmici

Ilustracija

Nadležni tužilac pokrenuo je disciplinski postupak protiv policijskih službenika R.I. i S.I. zbog toga što su se potukli dok su obavljali poslove obezbjeđenja.

“Oni su se, 6. decembra prošle godine, oko 18.30 časova, u sali Sportskog centra Morača, kada su obavljali poslove obezbjeđenja, i to R.I. kao rukovodilac unutrašnjeg obezbjeđenja međunarodne utakmice u SC Morača između KK Budućnost i KK Hapoel bank iz Jerusalima, a S.I. kao rukovodilac spoljašnjeg obezbjeđenja SC Morača, ponašali suprotno Kodeksu policijske etike, na način što je prvo došlo do verbalne prepirke, a zatim i fizičkog obračun”, piše u odluci.

Naime R.I. je vrijeđao S.I. uputivši mu uvredljive riječi, pri tom mu se unosio u lice, a zatim ga je desnom rukom uhvatio oko vrata i stegao, pa ga udarao u predjelu grudi. S.I. je tom prilikom takođe vrijeđao R.I. upućujući mu uvredljive riječi, a zatim ga je udario stisnutom pesnicom u predjelu glave, a nakon toga u predjelu grudi. Oni su time počinili težu povredu službene dužnosti”, navodi se u odluci.

18 Komentara na "Dva policajca se potukla na utakmici"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend