Hronika

Grujičić: Tačno je da sam se lažno samooptužio

Podgoričanin Budimir Grujičič kojeg Osnovno državno tužilaštvo tereti za lažno prijavljivanje reagovao je na tekst “Budimir Grujičić se tereti za lažno prijavljivanje” koji je CdM prenio iz dnevnog lista Pobjede, i tvrdi da  pet postupajućih tužioca u sedam navrata vrši neprekrivenu opstrukciju u pokušaju, istrage mučenja njegovog sina Jovana.

Reagovanje Budimira Grujičića objavljujemo u cjelosti:

Bavimo se činjenicama. Tačno je da sam se lažno samooptužio. Tačno je da do danas nijesam optužen za to. Tačno je tražeći prolaz kroz zid laži sročen na presu 29. 05. nakon zločina nad mojim sinom Jovanom gdje ste ga nakon pokušaja ubistva, spregnuti i svjesni, svakom zlom radnjom mogli lišiti života, posljedice vidljive i danas nakon više od 130 dana, ljutim lijekom morao sam cijelit ljutu ranu. Tačno je da sam to uradio svjesno, zid Vašeg zla, drugačije nijesmo mogli probit do istine, o vašem zlčinačkom naumu i učinjenim nad Jovanom. Tačno je da sam vas molio da priznate, ljudi griješe. Tačno je i da pet postupajućih tužioca u sedam navrata vrši neprekrivenu opstrukciju u pokušaju, istrage mučenja Jovana.

Tačno je da fokus ne možete pomjeriti lažnim intrigama ni uz pomoć obmanutih novinara. Tačno je da nikada nijesam osuđivan. Tačno je da je sumnja bila opravdana, mučenjem Jovana proveden je i dio osvete. Tačno je da ste ga izabrali kao “laku” metu. Tačno je da ste nedostojnici časne policijske profesije vi koji ste Jovana nazvali “specijalnim”. Tačno je da ste tim činom sve o sebi rekli. Tačno je da lažnih i neosnovanih optužbi od istih kao što ste vi, ranih devedesetih je bilo mnogo više, kao takve su i završile đe su i počinjale.Tačno je i da su se dugo protezale. Tačno je da mi policijske lisice nikad nijesu stavljane na ruke. Tačno je da sam uvijek dolazio i nikad hapšen. Tačno je i da će inspirator vaše “davljeničke slamke ” odgovarati. Na kraju, tačno je da ste prozreni i imenovani juče u saopstenju E.K., zasluženo u rečenici posvećenoj vama ,pripadajućoj profesionalno izvedenoj torturi i mučenju Jovana. Tačno je da vam kažem PRIZNAJTE.

P.S. Prvi ću o saznanjima Vašeg zločina, na poligraf ,naravno Vi poslije mene. Biće indikativno i ljekovito.

Send this to a friend