Hronika

Ivanović tvrdi da bereta i magnum nijesu njegovi

Arhiva, ZIKS

Sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević odredio je juče pritvor od 30 dana Budvaninu Đuru Ivanoviću zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

<<<Đuru Ivanoviću vlasniku lokala Korkovado određen pritvor do 30 dana<<<

Ivanović je tokom saslušanja negirao u potpunosti krivično djelo koje mu se stavlja na teret, piše Pobjeda. Ivanović, koji je vlasnik lokala „Korkovado“ u Budvi, uhapšen je samo nekoliko sati prije nego što je maskirani napadač u tom lokalu ranio Gorana Slovinića i Drgana Markovića, dok je Marko Ljubiša Kan koji je sjedio sa njima za stolom prošao bez povreda.

U vitrini na terasi Ivanovićevog lokala, pištolje su pronašli i oduzeli inspektori Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije. Istražitelji su navodno na “bereti” kalibra 7,65, uklonjenog serijskog broja i “magnumu 357”, takođe skinutog serijskog broja pronašli Ivanovićeve otiske.

Na Ivanovića je 2014. godine nepoznata osoba ispalila više hitaca, ali srećom je ostao živ. Prema evidenciji bezbjednosnog sektora, Ivanović je blizak budvansko-barskoj grupi. Prije dvije godine uhapšen je jedan od članova njegovog obezbjeđenja, Ivan Antić kod kojeg je pronađeno oružje, za kojeg se takođe sumnja da je član budvansko-barske grupe.

5

avatar
1000
4
1
0
 
3
E, da...Vjeruj slobodnoBakaZoroCinik🇮🇱
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vjeruj slobodno
Gost
Vjeruj slobodno

Biće nekome ispali.

Baka
Gost
Baka

Ne boj se zatvora, nego slobode,. Tamo te cekaju neprijatelji kojima si bio spremio te levore..

Zoro
Gost
Zoro

Ne nego ih cistacica sakrila. Jtio je da mafija Djuro, sad nema nazad.

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Nekad smo mafiju imali, pa spadosmo na klanove, evo sad imamo nekakve grupu, i to je moramo iz dva grada sastavljati.

E, da...
Gost
E, da...

Cinik: Da, potpuna propast jednog drevnog tradicionalnog zanata.

Send this to a friend