Hronika

Još nijesu dozvoljene posjete zatvorenicima

UIKS

Zabrana posjeta zatvorenicima u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija UIKS i dalje je na snazi. Navedena mjera donesena je krajem marta i trajaće dok Nacionalno kordinaciono tijelo za zarazne bolesti i Ministarstvo zdravlja ne donesu naredbu o njenom ukidanju, kazali su CdM-u iz UIKS-a.

“Nacionalno koordinaciono tijela za zarazne bolesti i Ministarstvo zdravlja donijeli su naredbu o preduzimanju seta privremenih mjera na zaštiti građana od širenja koronavirusa i više preporuka državnoj upravi, privredi i medijima, preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje, unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja koronavirusa. Jedna od donijetih mjera je zabrana posjete licima lišenim slobode i pritvorenim licima”, saopšteno je iz UIKS-a.

Ova mjera ne važi za advokate i sudske vještake, koji posjete mogu ostvariti uz odgovarajuća rješenja.

U spuškom zatvoru nije zabilježen nijedan slučaj zaraženih koronavirusom.

 

J.L.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Pera KojotBojaNjegoš
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Tuzno, pod hitno to dozvoliti, jer su ljudi na izdrzavanju kazni, a to im je jos jedna kazna,nemogucnos vidjet familiju.

Boja
Gost
Boja

Više niko zaštitnu opremu ne nosi od tih plavusana sto rade tamo

Njegoš
Gost
Njegoš

Nisu dozvoljene posjete,a dozvoljeno je da bez ikakvih kontrola ulaze stranci. Prežalosno od strane NKT-a. I još treba nositi maske! Idiotluk na zavidnom nivou!

Send this to a friend