Hronika

Katnić: Bolje da sade luk nego što traže moju ostavku

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić smatra da ne postoji nijedan razlog da se povuče sa te funkcije, uprkos zahtjevu građana da podnese ostavku. Katnić je za Dan rekao da rezultati koje je ostvario od kada je imenovan  daju odgovor na pitanje hoće li ili neće podnijeti ostavku.

“Prosudite sami na osnovu svega što sam uradio. Pitajte Duška Kneževića i druge koje sam procesuirao hoću li podnijeti ostavku. Pitajte one članove 13 organizovanih kriminalnih grupa koje sam priveo licu pravde. Vjerujem da će vam odgovor dati i onih 88 optuženih i 28 optužnica podignutih za organizovani kriminal”, odgovorio je Katnić na pitanje hoće li podnijeti ostavku.

Građani koji se okupljaju na protestima traže da Katnić podnese ostavku zbog selektivne pravde, međutim, on tvrdi da jednako postupa prema svima.

“Žao mi je što su pomamili ovaj narod da protestuje. Bolje da su pošli ako imaju gdje malo zemlje da obrađuju, da sade luk i li nešto drugo, pošto je teška i mrčna godina pred nama. Ne bih volio da ovo neko shvati kao uvredu, već kao dobronamjeran savjet, jer i ja to radim”, rekao je Katnić.

Glavni specijalni tužilac najavio je ranije da će podnijeti ostavku samo ukoliko ne ispuni očekivanja u slučaju “Državni udar”.

318

avatar
1000
209
109
0
 
186
Migo poštarSanjaDalmatinkaLscgBoro Čorbo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dalmatinka
Gost
Dalmatinka

A DATI NE SADIS TI…PRESEKLO BI TE PREO KRSTI …TO JE NAPORNO..
DJECU ZAPOSLI DA LUK SADE DA MILIONE RADOM ZARADE

Lscg
Gost
Lscg

Opet svi botovi iz okupatorske organizacije na portal

Boro Čorbo
Gost
Boro Čorbo

Otkada je krme rep iskrivilo nikada niko nije dao bolju definiciju opozicije !

Mrcna godina
Gost
Mrcna godina

Koji cemo ljuk sadit bijelji ilji crni

Migo poštar
Gost
Migo poštar

Ima kod mene u kufertu śeme od bijeljog!

Milan
Gost
Milan

Nije problem u Katniću ili nekom drugom drž. tužiocu već je problem koga to osudjuje. Sve neki lideri ovih protesta odoše na sud 🙂

Gaeta
Gost
Gaeta

Džaba mu visoki položaj kad mu je nivo inteligencije nizak .Da li Crna Gora ima boljeg sa više kapaciteta dostojnog za ovo mjesto.

Zdravko Zippo
Gost
Zdravko Zippo

Bolje da se luka na ijo…

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ti za drugo i nisi osim da sadiš luk i krtolu ali u spuž. Da drva cijepaš i prodaješ i nemoj ovo Kanto da shvatiš pogrešno ovo ti želim dobro..

tragikomedija
Gost
tragikomedija

kad bi neko donirao tonu luka da protestanti simbolicno zasade u subotu po cijeloj pg.

Ego
Gost
Ego

Ovaj cojak je umislijo da je neko drugi !

tragikomedija
Gost
tragikomedija

narod sadi a vlast plodove vadi.

Prc CG
Gost
Prc CG

Sadićes ti i luk i boraniju,polako samo….a oprosti oćeš li mi pomoći oko kompjutera nešto mi ne ide….

Maestro
Gost
Maestro

Nije se narod pomamio, nego je izmanipulisan. Ne znaju oni da su ovi protesti samo igra da bi se sačuvali Duškovi milioni. Narod se buni protiv Katnića, a Katnić vratio državi nekretnine vrijedne više miliona eura procesuirajući kriminalne grupe. I sad pokušava da vrati 60 miliona eura koje je oteto kroz neplaćanje poreza. Cilj ovim oduprivačima nije smjena vlade, već… Više »

Anonimus
Gost
Anonimus

Svi sa protesta su angazovani po portalima
Kao da ih ima milion a ono saka jada.Prave samo buku…Mnogo je nas vise.Znate vi to dobro.Nema na silu i ucjene nista.Prd..li ste u cabar.Hahaha…

Zensko oko
Gost
Zensko oko

Posadi si ti nama luk da placemo od tebe odavno Katnicu…

Send this to a friend