Hronika

Katnić: Osjećam se sigurnim

Milivoje Katnić

Članovi kriminalne grupe koje Specijalno tužilaštvo sumnjiči za vršenje više krivičnih djela, među kojima su i planiranje likvidacija nekoliko pripadnika bezbjednosnih službi i članova suprostavljenih kriminalnih grupa, navodno su planirali likvidaciju glavnog specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića. On je za RTCG saopštio da se osjeća apsolutno sigurnim.

“Jedino što mogu da kažem je da se osjećam sigurnim, te da sve činimo, kako ja kao glavni specijalni tužilac, tako i Specijalno policijsko odjeljenje i Specijalno državno tužilaštvo a koje je dio samostalnog i jedinstvenog Državnog tužilaštva Crne Gore da se sigurnim i bezbjednim osjećaju i svi građani Crne Gore, a da nasuprot tome učinioci krivičnih djela nemaju mira dok ne budu otkriveni i dovedeni pred sud pravde”, saopštio je Katnić.

Do sumnji u planiranje likvidacije Katnića, istražitelji su došli na osnovu iskaza ali i drugih dokaza. Kako se navodi, uhapšena grupa je pripremala ubistva i policijskih inspektora i nekoliko službenika agencije za nacionalnu bezbjednost.

14 Komentara na "Katnić: Osjećam se sigurnim"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend