Hronika

Kopitović: Utvrditi ko je Kovačeviću omogućio da izađe iz istražnog zatvora

Dragan Kovačević

Najnovija vijest da se Dragan Kovačević, bivši direktor Uprave za nekretnine, nalazi u bjekstvu i da je nedostupan organima gonjenja nije nikakvo iznenađenje s obzirom da sam već sedam dana u saznanju da je  Kovačević istražni zatvor napustio još u utorak popodne nešto prije 15:30h, poručio je član GO PzP-a, Ivan Kopitović.

On navodi, da razlog za kratkotrajno puštanje Kovačevića leži vjerovatno u činjenici da je pomenutom po rešenju pritvor isticao 24. februara, pa  postavlja pitanje ko je Kovačeviću omogućio da istražni zatvor napusti dan ranije, nakon čega mu se gubi svaki trag.

“Sedam dana traje ćutanje institucija i potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića da pred licem javnosti otkrije gdje se nalazi gospodin Kovačević, a u cilju doprinosa borbi protiv organizovanog kriminala gospodina Abazovića pitam da li je Kovačeviću omogućen ,,Marovićev scenario” izlaska iz zemlje i da li gospodin Kovačević ima srpsko državljanstvo”, ističe Kopitović.

To su odgovori na koje javnost hitno traži odgovor, dodaje Kopitović,  ali i odgovore da li je bilo propusta od strane čelnika ZIKS-a prilikom puštanja na slobodu nekadašnjeg prvog čovjeka uprave za nekretnine.

“Da li je slučaj Kovačević, zatim slučaj ,,Koverta” znak da nam je od silne borbe protiv organizovanog kriminala jedino na raspolaganju ostao Tviter i ponosno tvitovanje privođenja osumnjičenih, s tim što i tviter zaćuti kad osumnjičeni odlepršaju u džipu kao Kovačević ili kroz dimnjak kao Stijepović”, zaključuje u saopštenju.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
petarMakiSprovodnik
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
petar
Gost
petar

Vrnut ga u paketu sa Marovićima ?

Maki
Gost
Maki

Bruka i sramota,ovo nema nidje na svijet………

Sprovodnik
Gost
Sprovodnik

Sudstvo i tužilaštvo zajedno sa nekolicionom advokata je sramota ove zemlje!
Šefa kriminlane grupe puštaju na slobodu i šta su očekivali.
Isti scenario ko za onog Božovića iz Kotora, maroviać i mnogih drugih!

Send this to a friend