Hronika

Maloljetnik lakše povrijeđen u Tivtu

Tivat

Tivćanin D.M. (16) lakše je povrijeđen u napadu koji su on i njegovi drugovi doživjeli od za sada, zvanično neidentifikovane grupe maloljetnika, sinoć na igralištu iza zgrade glavne Pošte u Tivtu.

Prema prijavi koju je u prisustvu roditelja D.M. danas podnio tivatskoj policiji, sinoć oko 22.30 časova on je na tom igralištu bio sa drugovima T.A., S.M. i M.A., kada je pored njih prošla grupa od pet-šest maloljetnika za koje on pretpostavlja da su romske nacionalnosti.

Iz pravca te grupe, iako nije bilo sukoba između  njih, prema Tivćanima doletjela je manja drvena palica koja je D.M. pogodila u predjelu desnog uva i nanijela mu razderotine ušne školjke.

Maloljetnici koji su ih gađali, odmah su pobjegli sa lica mjesta. D.M. je potom prebačen do kotorske bolnice gdje su mu ljekari sa pet šavova, ušili razderanu ušnu školjku i otpustili ga na kućno liječenje.

Policija je u međuvremenu u prisustvu njihovih roditelja uzela izjave i od drugova D.M. i intenzivno radi na otkrivanju počinilaca.

U tome će im poslužiti i snimci sa kamera video nadzora.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mira S
Gost
Mira S

Pobila se djeca medju sobom. Nije ih niko napao.

VUK555
Gost
VUK555

Kako ti pameti sve znas pa odma da dodas i prokomentarises. Sta god da je bilo gledaj svoje dvoriste i bolje spremi nesto u pinjatu nego da filozofiras.

Lojalan do neba
Gost
Lojalan do neba

Kako ti sve znas pa da informises javnost. Divna si

PG zezanje
Gost
PG zezanje

Evo ispade da je Mira bila u pravu pametnjakovići.

Send this to a friend