Hronika

Nebojši Medojeviću još dva mjeseca zatvora

Nebojša Medojević

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kažnjen je sa još dva mjeseca zatvora jer je odbio da svjedoči u predmetu koji je formiran povodom njegovih ranijih izjava da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata tokom 1991. i 1992. godine. To se navodi u današnjoj odluci Višeg suda u Podgorici.

“Rješenjem sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, po predlogu Specijalnog državnog tužilaštva, prema svjedoku Nebojši Medojeviću a nakon što je prethodno bio novčano kažnjen rješenjem sudije za istragu ovog suda, određeno je stavljanje u zatvor zbog ponovnog odbijanja da svjedoči u predmetu Specijalnog državnog tužilaštva koji je formiran povodom javno iznijetih navoda svjedoka putem saopštenja političke stranke PzP objavljenog na portalima www.promjene.org. i www.in4s dana 3. maja 2017. godine, te tvrdnji u javnosti o učešću Milivoja Katnića GSDT u izvršenju ratnih zločina na teritoriji Cavtata tokom 1991 i 1992 godine”, navodi se u odluci Višeg suda.

Zatvor traje dok svjedok Medojević pristane da svjedoči ili dok njegovo svjedočenje ne postane nepotrebno ili dok se krivični postupak završi, a najduže dva mjeseca računajući od dana i časa hapšenja.

“Protiv ovog rješenja može se izjaviti žalba krivičnom vanraspravnom vijeću Višeg suda u Podgorici u roku od tri dana od dana prijema prepisa rješenja. Žalba izjavljena protiv ovog rješenja ne zadržava izvršenje rješenja”, zaključuje se u odluci Višeg suda.

Ovu kaznu po zakonu Medojević može izdržati tek nakon što mu istekne ona zbog koje se od petka nalazi u nalazi u zatvoru.

<<<Nebojša Medojević sproveden u zatvor u Spužu<<<

Podsjećamo da je Medojević odbio da kaže ko je pripadnik ANB-a koji mu je saopštio da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoiše uzeo 100. 000 eura kako mu ne bi odredio pritvor u slučaju “Carine”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tschugo
Gost
tschugo

i uvijek jasno ko dan u crnoj gori velike podjele i mrznja

Krsto
Gost
Krsto

je li došla majka u Skupštinu?

LOVĆEN
Gost
LOVĆEN

Ne razumijem? Je li sad Medu 4 mjeseca u Spuž? Ako jeste, nema smisla, trebalo bi i Pipunu da se dodaju još 2 mjeseca.

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Kako nije sramota ove poslusnike da se oglasavaju tako su jadni a ne znaju da gazde ne vole takve i odmah ih eliminisu cim ih iskoriste jer su to nikakvi ljudi.zivio medo borac za istinu i pravdu.

komedijaš
Gost
komedijaš

Trgikomičan si. U pravom smislu riječi.

petar
Gost
petar

to milo udri udri moja milicijo stvoricemo mi neki bolji narod nek se zovu montegrini za pocetak placecaemo ih wink wink parama od “bizmisa” keljmendi ce to sve preko grane samo ti nadji brze glisere postenjacine iz jevrope ce okrenuti glavu na drugu stranu jel samo laj protiv srbije sve ti je oprosteno a sekuli drljevica ima bogumi samo podaj… Više »

CIA
Gost
CIA

Gusle i baba koja kuka

Biohazard
Gost
Biohazard

Uh Medoo , sto bi ovooo ?

Munze konza
Gost
Munze konza

pozvase narod na protest a ono danas nidje ni onih iz kuce… ahahahahaha a mandic veli pozivamo narod na protest koji ce trajati dok ne oslobode medojevica i sl… placem od smijeha…. nidje niko, narod vas je procitao eno i marko milacic vas je skoro pretekao.. koliko se inteligentni i pametni najbolje se vidi na zadnjem istrazivanju sa 35% ste… Više »

Munze konza
Gost
Munze konza

ostade ti ona restaurirana zena sama 4 mjeseca.. bogomi ti je za brigu silikoni par kupika usta, silikoni na grudi, botoxi razni zatezanja, a to ce se opustit i omeksat dok izadjes… nije ti lako.. ali brate sam pao sam se ubio… ovo ti je privikavanje jer sad kad ti dodje ono za pranje novca ihaaaaa…

Munze konza
Gost
Munze konza

sad ces se dozvati pameti.. dosta je vise lazovina i izmisljanja.. nise se vise mogao trpljeti..

Pipun
Gost
Pipun

A taman je htjeo za NOVU u Biograd

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Pošto me prozivatee.. Odgovorićuu. Kada ukradeš přiznaj a kada slažeš ne přiznaj.Možda sam nejasan ponekad ali u Crnoj Goři je tako.Zatvoři postoje za lažove ‘ a za nas lopove bolnice ne postoje.Idem da se přebrojim..u eurićima ..pardon evrićima..pa pa Medolino

Pravi Rambo
Gost
Pravi Rambo

Uzmi citaj Mendelu , Martina L. Kinga , Gandija …. i oni su bili u zatvoru i to malo vise no sto ces ti Medo . Ili pisi nesto , i oni su najbolja djela napisali doj su bili tamo . Nego vidim kolimo vi cijenite sebe pa necete ni te dva mjeseca u prdekanu … no pobuna i muka… Više »

U prolazu
Gost
U prolazu

Nebojsa izgleda da bi bilo bolje za tebe da si se prikljucio DPS .Jer su oni posteni .ne kradu a i ne lazu.Mozda bi bio kao Marovic .ili Mugosa Ili Rajkovic.Ili Ivanovic. Ili Barovic Ili ili itd a ovako si u Spuzu mnogo mi te zao ali pravda mora doci kad tad.

ron.de.jeremy
Gost
ron.de.jeremy

Crni medo što učinje od sebe

Schumi
Gost
Schumi

Evo tek sad vidjoh ovaj velicanstveni skup odabranih “ljudi”.. . Bas bih volio da dodju do te cifre od 10000 ljudi jer bi onda bio siguran da bi ovaj medjed ostao u zatvor jedno 100 godina, zato sto bi iim minimun trebalo toliko vremena da skupe taj broj ljudi!!!

Send this to a friend