Hronika Osumnjičeni za međunarodni šverc droge

Nikšićanin uhapšen u nastavku akcije Kargo

Ilustracija

Policija je u nastavku akcije „Kargo“, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapsila D.J. (37) iz Nikšića zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije koja se bavila međunarodnim krijumčarenjem droge.

“D.J. je, kako se sumnja, bio član kriminalne organizacije koja je formirana u cilju vršenja krivičnih djela radi sticanja nezakonite dobiti, pri čemu je svaki član kriminalne organizacije imao unaprijed određeni zadatak, a djelovanje kriminalne organizacije planirano na duže vrijeme i sprovođeno na međunarodnom nivou”, saopšteno je iz Uprave policije.

Ova kriminalna organizacija se duži vremenski period bavila međunarodnim krijumčarenjem opojnih droga.

D.J. je priveden Specijalnom državnom tužilaštvu, a potom je mu je sudija za istragu odredio pritvor i on je sproveden u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija UIKS.

Podsjetimo, u okviru akcije „Kargo“ Uprava policija je u prethodnom periodu uhapsila ukupno devet osoba, protiv kojih su Specijalnom državnom tužilaštvu podnijete krivične prijave zbog stvaranje kriminalne organizacije.

7

avatar
1000
3
4
0
 
7
cetinjePerunŠćepan majušnimojsilovićawetinja
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
awetinja
Gost
awetinja

Policija svaki dan treba da uhapsi bar jednog nikšićanina. Ako policija ne zna zbog čega je uhapšen, nikšićanin sigurno zna.

Perun
Gost
Perun

E bas si avetinja.

Kotor
Gost
Kotor

Jesu li uhapseni i sinovi policajca D.K. njegovi drugovi nerazdvojni koji se bave istim poslom i grade zgrade po Niksicu?

mojsilović
Gost
mojsilović

Nemoj tako strogo pa njemu je tajo u DPS.

BIG
Gost
BIG

Sve pohvale za policiju…nastavite

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Moraju biti pošteni ko mugoša migo ivica duško knežević neno a posebno milo i njegova družina a člme da se bave posla nema bez dps knjižice trgovine nema sve pokrili milovi gradnje takođe jedino im preostalo da peru pare za aca mila ..ili da diluju

cetinje
Gost
cetinje

Lazni Care Scepane,sve si tacno rekao i imas moju podrsku,samo nebi lose bilo da si ova pocetna slova navedenih napisao “velika”jer ovako “umanjujes”njihovu “velicinu”pa “mozemo pomisliti”da su SITNI SISNJARI. Ajde zdravo drugaru.

Send this to a friend