Hronika

Okrivljeni za obljubu djeteta ostaje u pritvoru

Ilustracija

Viši sud produžio je pritvor B. M. zbog osnovane sumnje daje počinio krivično djelo obljuba nad djetetom, piše Pobjeda.

U odluci ovog suda navodi se daje prvostepena instanca pravilno postupila kada je B. M. produžila pritvor.

Neosnovano se žalbom ukazuje na pogrešno i nepotpuno utvrđeno činjenično stanje. Sud je izveo pravilan zaključak da i dalje stoje razlozi za pritvor u odnosu na okrivljenognavodi se u obrazloženju. Prvostepni sud je pravilno utvrdio da postoje okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni mogao da pobjegne ako bi se našao na slobodi.

“Utvrđeno je da je B. M. osnovano sumnjiv da je počinio krivično djelo i da mu prijeti relativno visoka kazna”, navodi se u obrazloženju.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
AnonimusnekoUS. 🚔🚔🚔🚔RozajBnjj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimus
Gost
Anonimus

Zato fino treba uzet poligraf (detektor laži) pa da vidimo ko laže tako bi mnogo stvari bilo razjašnjeno u državi.

neko
Gost
neko

momak o kome se radi,znam ga,nikad ne bi tako sto napravio…..ne sudite odmah,mozda je djevojcica preuvelicala i sad ne smije da kaze da je slagala. Pre par godina je bio slican slucaj kad su neduznog covjeka optuzili za isto,pa je dijete poslije par mjeseci priznalo da je sve izmislila. Ne vjerujem da je on ovo uradio!

US. 🚔🚔🚔🚔
Gost
US. 🚔🚔🚔🚔

Njih je od uvjek bilo nesto je ovo u pitanju zakon oni testiraju cijelu naciju na Stres smrt perverzne stvari (bivsi zatvorenici) jedni sikvenciraju drzavu drugi sve ostalo) nemaju svoju mafiju to rade drugi Amerikanci mogu da testiraju na Maksimum takve ljude u EU neki drugi zakon američki sinkvenc Bolji!!!!

Rozaj
Gost
Rozaj

Samo prijeki sud !

Bnjj
Gost
Bnjj

Psihopata

Send this to a friend