Hronika

Osumnjičenom za prebijanje Nikšićanke pritvor do 30 dana

Berane

Sudija za istrage beranskog Osnovnog suda odredio je juče pritvor do 30 dana Berancu Muhamedu Ramusoviću, osumnjičenom za prebijanje Nikšićanke Jelene Krstić. Istovremeno je ODT u Beranama dostavilo sudu i optužni prijedlog kojim je Ramusoviću stavljeno na teret krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, pišu Dnevne novine.

<<<UZNEMIRUJUĆE: Nikšićanka pretučena na radnom mjestu u Beranama<<<

“Rješenjem vanraspravnog krivičnog vijeća Osnovnog suda u Beranama od 07.11. prema okrivljenom Ramusović Muhamedu određen je pritvor do 30 dana koji se ima računati od 05.11.2019. godine, od 12.30h, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda i posebnih okolnosti koje ukazuju da će dovršiti pokušano krivično djelo ili izvršiti krivično djelo kojim prijeti ili ponoviti krivično djelo“, saopšteno je iz suda.

Samohrana majka Jelena Krstić radi u JP Sportski centar Berane, a pretučena je prošle sedmice na radnom mjestu.

“Policija je, 29. oktobra oko 15.10 sati, postupila po prijavi u kojoj je nadvedeno da je kod Stadiona malih sportova u Beranama muško lice fizički nasrnulo na žensku osobu. Na licu mjesta je zatečen Ramusović (38) i uhapšen. Policija ga je alkotestirala i tom prilikom je utvrđeno da je on pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,61 g/kg. Oštećena je pristupila u službene prostorije i podnijela prijavu protiv njega.

Ramusović je oštećenoj nanio teške tjelesne povrede i ona je hospitalizovana. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da mu se Ramusović privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje“, saopštili su ranije iz policije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
yoyo
Gost
yoyo

E sad da vidimo ko je tuzilac koji ga je pustio kad je prvi put priveden i zasto je to uradio!
Iz kog razloga je tako postupio i da odgovara zbog toga!

Haris
Gost
Haris

aaaaahahahaha ko je sudija?? Neka se stidi, za prebijanje 30 dana bez suđenja, dok osuđeni teroristi koji su planirali krvoproliće se šetkaju po CG.

roki
Gost
roki

U pitanju je 30 dana pritvora, a ne zatvora.

markos
Gost
markos

Kad bi našli noviju fotografiju Berana, dobro bi bilo…. ova je iz 1995. godine….

BA PG BA
Gost
BA PG BA

Razliku bi napravili noviji automobili ali zato i oronule fasade zgrada.
Možda je ipak bolje da forsiraju ovu staru fotografiju.

Send this to a friend