Hronika

Podgoričanin uhapšen, oduzet kilogram marihuane

ilustracija

Podgoričanin R.B. (23) uhapšen je juče, nakon što je Odsjek za borbu protiv droga Uprave policije kod njega pronašao oko kilogram marihuane, koju je, kako se sumnja, namjeravao da proda u glavnom gradu.

Kako su saopštili iz Uprave policije, službenici Odsjeka su juče pretresli kuću i druge prostorije koje koristi R.B, te pronašli više pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje, za koju se sumnja da je marihuana. težine od oko jedan kilogram.

Policija je oduzela i dvije vage za precizno mjerenje, kao i predmete koji se koriste za pakovanje droge.

U UP ističu da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se R.B. bavio nabavkom i uličnom prodajom marihuane na području Podgorice.

“On je, kako se sumnja, drogu nabavljao u količinama od oko kilogram, koju je nakon toga prepakivao u manja pvc pakovanja, sa namjerom daljeg stavljanja u tzv. uličnu prodaju”, naveli su u Upravi policije.

Droga će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a R.B. je po njegovom nalogu uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Ž.N.

4 Komentara na "Podgoričanin uhapšen, oduzet kilogram marihuane"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend