Hronika

Pokušao u ZIKS da ubaci mobilne za kotorsku mafiju

ZIKS

Službenici Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu priveli su Podgoričanina B.L. jer je preko ograde zatvora ubacio mobilne telefone. Kako Dan saznaje iz ZIKS-a, riječ je o bivšem osuđeniku, koji je bio u društvu još jedne osobe.

On je samo prekršajno kažnjen zbog toga.

Prema rezultatima interne istrage koju vodi uprava zatvora, Podgoričanin je pokušao da telefone doturi licima za koja se sumnja da su bliska pripadnicima jednog kotorskog kriminalnog klana.

Kada su komandiri primijetili sumnjivo lice u blizini spuškog zatvora, prišli su mu kako bi ga prekontrolisali. Tada su kod njega pronašli mobilne telefone koje je pokušao da dostavi osuđenicima.

Uprava zatvora je o tome obavijestila policiju i nadležno tužilaštvo, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog djela, već da je riječ o prekršaju.

Prema saznanjima Dana od izvora iz ZIKS-a, B.L. je nedavno još jednom uhapšen kada je osuđenicima pokušao da dostavi mobilne telefone na identičan način.

Uprava ZIKSa naredila je da se pooštri kontrola i nadgledanje teritorije pored zatvora, budući da je u više navrata primijećeno kako se telefoni, ali i narkotici, prebacuju preko ograde.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aleksandar
Gost
Aleksandar

To braćo samo naprijed..”do koske”…

Bole
Gost
Bole

Kako prekrsajno? Osudjivani pokusava mobilni da prokrijumcari drugom kriminalcu i to je prekrsaj? U iole normalnoj drzavi je to jako kratko sudjenje i drugar ide u zatvor!!!

Kikiriki
Gost
Kikiriki

Da, u normalnoj drzavi, sto se ne moze reci i za nasu

Ivan
Gost
Ivan

Trebali su ga poslat da im se pridruzi.

Goran
Gost
Goran

Ovaj zatvor je jedinstven po mnogo čemu u svetu od snajpera preko polivanja vrelim uljem kao u istoriskim filmovima do stalnih skandala sa drogom i telefonima, čudobda jedna tako uređena eu nato država pravi takve propuste

mojsilović
Gost
mojsilović

Naši “NATO” vojnici duže papovke.

Player
Gost
Player

Kada im prebace oruzje, bice jos zanimljivije. Ovo u Evropi nigdje nema!

Vikotorija
Gost
Vikotorija

Sledeci put treca sreca

piko
Gost
piko

pa je li ubacio ili pokusao da ubaci…konfuzni ste…

piko
Gost
piko

prepravili ste naslov…povedite malo vise racuna o svemu

mojsilović
Gost
mojsilović

Nije ni pokušao, prolazio je tuda.

m🍹n☀e
Gost
m🍹n☀e

Svercujemo svuda i svasta.

Send this to a friend