Hronika ZAKAZANO ROČIŠTE

Policajac optužen jer je pretukao djevojku

U kolašinskom Osnovnom sudu za 28. oktobar zakazan je početak suđenja policajcu OB Tivat I.B., koji je bez ikakvog povoda fizički nasrnuo na Kolašinku Andreu Sekulić, nanoseći joj povrede svuda po tijelu, piše Dan.

Nakon događaja koji se desio u noćnom klubu “Selekt“, Sekulićeva je demantovala navode Uprave policije da je tom prilikom lakše povrijeđena i da je policajac gurnuo samo dva puta. Djevojka je tvrdila da je policajac te večeri zapravo tukao dva puta, najprije u toaletu, a potom i ispred, zbog čega su na njenom tijelu bili vidljivi hematomi, a zadobila je i povredu vrata.

Policajac, koji je porijeklom Kolašinac, te večeri nije bio na dužnosti.

Sekulićeva je ispričala da se sve desilo nakon što je ušla u ženski toalet u noćnom klubu „Selekt“. Odmah je, kaže, za njom ušao i I.B., kojeg do tada nije poznavala, niti imala kontakt s njim.

Tvrdi da ga je nekoliko puta zamolila da izađe, što je I.B. ignorisao.

Prema njenim riječima, nakon što mu je povišenim glasom ponovo kazala da izađe i zamolila dvojicu koji su stajali ispred toaleta da ga izvedu, policajac je počeo da viče.

“Vikao je: „Šta hoćeš, kur.o? D..ljo, šta ćeš“. Potom sam ga odgurnula, a on se zaletio na mene, bacio me preko lavaboa i ve-ce šolje. Ja sam pokušala da se zaštitim vratima koja su bila između nas, a on je grunuo i vrata i mene. Pala sam i udarila glavom. Ostala sam da ležim na podu, a on me nogama udarao. Udarao me je i pesnicama. Tada su nekolicina momaka priskočila u pomoć, ali dok su uspjeli da ga savladaju on me je izudarao po cijelom tijelu. Ležala sam na podu i nijesam mogla da se branim”, ispričala je djevojka.

Kaže da je I.B. nogama polomio i cijevi u toaletu, da joj je vodokotlić pao na glavu, kao i da ju je na kraju udario i četkom za čišćenje WC šolje.

Nakon što su ga neki momci odvojili od nje, sjela je, kaže, na ogradu ispred toaleta.

26

avatar
1000
18
8
0
 
22
Rovo92The EnndlogikaLeoRealan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rovo92
Gost
Rovo92

Direktna karta za Spuz!

logika
Gost
logika

ne zelim da me neko pogresno shvati, ali po ovoj prici, toliko batina – i ona i vrata odletjeli, pala preko lavaboa i solje, udarila glavom, dobila gomilu udaraca sakama i nogama, vodokotlic po glavi, sve to, a samo par hematoma zadobila… nekako je nelogicno…

Realan
Gost
Realan

Logika ti je losa strana ,jedini logican zakljucak da policajac treba da odgovara za nanosenje teskih tjelesnih povreda kako ih je kvalifikovao doktor a ne ja ti ili neki tamo ljevi policajac kursadzija.Dok god bude logicara poput tebe mi ce mo zivjet u nepravdi.

logika
Gost
logika

tacno sam znao da ce se naci neko (ili vecina) koji ce pogresno da protumace moj komentar…. nisam rekao da se nista nije dogodilo, ili da taj lik nije kriv, samo treba temeljno sve provjeriti… ja sam musko, ali da se meni dogodilo sve ovo, ne vjerujem da bih prosao samo sa hematomima (ili sam ja baksuz, posto sam vazda… Više »

Bzzz
Gost
Bzzz

Ima znacku,tu se sva prica zavrsava,kazna mu moze biti 10% od plate! Ovo je privatna drzava,a njeni sluzbenici su zasticena vrsta!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ma nije je tuka’ no samo malo smilova’

Privatni smjest
Gost
Privatni smjest

Andrea je jedno fino celjade dobar student,nikad nijedan exces nije imala, roditelji su joj intelektualci,sigurno nije kriva u ovom slucaju

Leo
Gost
Leo

Kakve veze ima to kakav je ona student, kakvo je čeljade, ko su joj roditelji sa ovim? Da li je ovaj magarac tukao? Tukao je. Da li treba da odgovara? Treba.

Ennd
Gost
Ennd

Privatni smjestaj je upravu,bas fina porodica i ona djevojka..U pola lokala joj je bio do nedavno zabranjen ulazak,a i u istoj diskoteci dje je navodno prebijena..Bas onako fina,a porodica top..”sve pijano ,drogirano,za Partizan navijamo”😂😂😂bas fina kuca ,sto jes ,jes!!🤣🤣😂

Leo
Gost
Leo

@ennd I kakve to veze ima sa ovim slucajem?

The Ennd
Gost
The Ennd

Ova situacija nema veze sa tim kakva je ona ili njena porodica ,vjerovatno je policajac nije prebio iz vaspitnih razloga no iz razloga sto mu je neko kao ti napunijo glasvu pa je mislio ako ode za njom da je zavrsio posao kad ga je cura odbila iziritiran je pretukao.

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Bilo bi interesantno kad bi pokazali koliko policajaca ima dosije prije stupanja u sluzbu a bogami i poslije.

Smočani
Gost
Smočani

Sjela je na ogradu ispred toaleta i tiho plakala.

Micko
Gost
Micko

Kako ovi ,,ljudi,, prolaze psiho testove nije mi jasno-treba im uvesti alko i test na drogu pod hitno ali prvo i osnovno preglede kod ,,nezavisnog,, psihijatra.

gwido
Gost
gwido

Dobice uslovno,stan I kredit.

Taki
Gost
Taki

Ne bih mu dala da zivi poslije ovoga. Medijski pritisak je najvazniji trenutno, sve dok institucije ne urade svoje.

Sefket
Gost
Sefket

Gdje je ona cuvena Ljilja da digne glas.

Milica
Gost
Milica

Ljilja kad digne glas ne valja vam, Ljilja kad ne digne glas ni to vam ne valja. Ajde smislite se

Shaolin
Gost
Shaolin

da je sreće u ovoj tužnoj državi, ne bi tu bilo puno vremena za suđenje, nego sa nasilnicima samo nasilno, odmah 10 god zatvora

Matan
Gost
Matan

Bolesnik! Dajte puno ime!

Realan
Gost
Realan

Imao sam slucaj dje je policajac zloupotrebio sluzbeni polozaj na moju stetu podnjeo sam prigovor koji nije prihvacen ,cekao sam 3 mjeseca na odgovor nakon cega sam opet podnjeo prigovor koji isto nije prihvacen ,u crnoj gori pravde nema kratko i jasno .Sitnica je bila u pitanju ovo je vec krupna stvar i sud treba da zna da ako ovakve… Više »

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

U crnoj gori srbiji i bosni može se doći do pravde samo ako pravdu uzmeš u svoje ruke

Promaja
Gost
Promaja

Dobice uslovno par mjeseci i gotova stvar tako to ide odje…

Send this to a friend