Hronika

Policajci brane kolege

U Osnovnom državnom tužilaštvu ODT u Nikšiću završeno je saslušanje oštećenih i svjedoka u krivičnom postupku koji je pokrenut protiv vođe navijača “varvara” Aleksandra Čake Ivanovića.

<<<Čaka ne zna koji policajac ga je udario u glavu<<<

Tužilac Željko Pejović juče je u svojstvu svjedoka saslušao dvojicu pripadnika nikšićkog Centra bezbjednosti (CB) koji su, kako je kazao Ivanovićev advokat Srđan Lješković, dali izjave koje idu u prilog njihovim oštećenim kolegama.

“To je u neku ruku i razumljivo, ali ima dosta nelogičnosti. Obojica su negirala da je Ivanović udarac u glavu dobio na stadionu, dok je on i pred unutrašnjom kontrolom i istražnim sudijom rekao da je upravo prvi udarac dobio na atletskoj stazi. Tada je, kako je i meni rekao, pokušao da zaštiti dvojicu maloljetnih navijača Budućnosti koji su od policije dobili udarce po zadnjim ložama i po gornjem dijelu leđa”, rekao je Lješković nakon saslušanja.

Saslušani policajci, istakao je on, juče su tužiocu kazali da su postupali po zakonu, a ne po naredbi nadređenog što on takođe ocjenjuje kao nelogično.

„Varvari” su se sukobili sa policijom nakon nedavne fudbalske utakmice između Sutjeske i Budućnosti u Nikšiću.

Povrijeđeno je nekoliko policajaca, kao i više navijača Budućnosti, među njima i Ivanović, kojem je zbog sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice određen pritvor do 30 dana.

8

avatar
1000
5
3
0
 
7
GolubMikicaBoleLjuboBanjo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mikica
Gost
Mikica

Nemogu vjerovati koliko price o jednom nebitnom i ograničenom liku kao sto je taj Caka,dobio sto je zaslužio kao sto je dobivao batine i od mnogih podgorickih momaka mnogo puta,Ja garantujem da vise nikad neće neko pogledat policajca Isto kao oni Zagoričani kad ih je ispeglala interventna,sad su mirni kao bubice.

Ljubo
Gost
Ljubo

HULIGANI SU HULIGANI O NJIMA NE TREBA PISATI

Bole
Gost
Bole

Kamo srece da im se zabrani i ulazak na stadion. Nek traze novi smisao zivota, ne treba to ruglo djeca da nam gledaju.

Big
Gost
Big

Znaci gradjani treba da Vjeruju u izjavu Cakinu a ne u izjavu policije…na kraju krajeva ovo su samo prepricane price i moguce izvlacenja iz konteksta…nista dok ne procitamo komplet izjave svih i napravimo pravu sliku.

Golub
Gost
Golub

Najbolje da vjeruju kriminalcima od policije sto nam crkve ruse i narod i tene biju

Big
Gost
Big

Hhahahahahha maljotnici na atletskoj stazi…svi po dva metra i biju se sa policijom…xaxaxaxxaxaax
Svako prica sta je vidio.a ne sta kome odgovara i sta kome ide u prilog.Na snimku koji je objavljan u medijima sve se jasno vidi…Podrska policiji.

Kan
Gost
Kan

I idemo saga se nastavlja.. Live prenosi: caka uradio 15čučnjeva u 1 seriji,njegov cimer 14,u posjeti mu bio drug iz vojske,na sudu njegov advokat dosao obucen kao vojvoda mirko,na kapiji Ziksa,predat novi cd neđa sa manjače koji je omiljeni čakin pevac. I tako po cijeli dan,a lik uletio na stadion i počeo da bije miliciju. Čudo.

Banjo
Gost
Banjo

Bravo majstore!😊

Send this to a friend