Hronika

Policija u Beogradu uhapsila osumnjičenog za ubistvo Nikšićanina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P. M. (27), zbog sumnje da je 21. juna ove godine u Beogradu sa više hitaca usmrtio Sava Stevovića (45).

<<<Nikšićanin izrešetan sa 20 metaka u Beogradu<<<

Srpski mediji javljaju da se sumnja da je P.M. u Ulici Milana Jovanović u Sava Stevovića, koji se nalazio u parkiranom automobilu, ispalio više projektila.

Od zadobijenih povreda Stevović je preminuo na licu mjesta.  P.M. je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nikšićanin ubijen je na svega 10 metara od ulaza u zgradu u kojoj je živio sa porodicom u Žarkovu, oko ponoći.

Tek što je parkirao automobil “Mini moris” švajcarskih tablica, iz prikrajka gdje su ga čekale ubice isparkirao se bijeli BMW iz kojeg je ubica iz automatskog oružja ispalio skoro 30 metaka. Smrtonosne povrede zadobio je hicima u glavu.

“Ubice su znale gdje on živi te su ga čekale da se vrati kući. Kada su vidjeli njegov automobil, imali su dovoljno vremena da se isparkiraju i da pucaju iz njega dok on još nije izašao”, kaže je sagovornik Blica.

Nakon ubistva počinioci su pobjegli u pravcu Vidikovca, gdje su zapalili BMW sa lažnim tablicama, kojim je počinjeno ubistvo.

Video preuzet sa portala blic.rs

5 Komentara na "Policija u Beogradu uhapsila osumnjičenog za ubistvo Nikšićanina"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend