Hronika

Policija uhapsila Jankovića zbog ranjavanja Vukmanovića

Ilustracija

Policija je uhapsila Radovana Jankovića koji je 11.decembra ranio Mila Vukmanovića u blizini Kliničkog centra u Podgorici.

Naime, službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnog djela koje je počinjeno 11. decembra upotrebom vatrenog oružja na štetu Vukmanovića (36) iz Podgorice, identifikovali i danas i uhapsili Radovana Jankovića (38) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

<<<Pucnjava ispred KCCG: Ranjen Vukmanović, policija traži Jankovića<<<

Kako je saopšteno iz Uprave policije, osumnjičeni Janković je ovo krivično djelo počinio, 11. decembra godine, tako što je, kako se sumnja, na autobuskom stajalištu preko puta Kliničkog centra u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom vatrenog oružja nanio oštećenom Vukmanoviću, koji se nalazio na mjestu vozača vozila marke „Golf III“, tešku tjelesnu povredu –  prostrjelne rane obje potkoljenice. Osumnjičeni se nakon izvršenog krivičnog djela dao u bjekstvo.

Vukmanoviću je tada ukazana ljekarska pomoć.

Policija je o događaju obaviještena od strane službenika Zavoda za hitnu medicinsku pomoć i po prijemu obavještenja odmah su preduzeli potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja i rasvijetljavanja ovog događaja. O svemu je obavješten nadležni tužilac.

M.D. 

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
veki
Gost
veki

a gdje je pobjegao, gdje ste ga pronašli, da se ja pitam njegove organe bi dali kome trebaju

Zeta
Gost
Zeta

Ti see tvoju kucu ne pitas tako da ne mlati..3 brata Jankovica svako za njih sve najbolje prica..Ovaj je koristio pistolj samo na svoju svadbu.Od muke je puca nee sto mu je volja bila.

Top
Gost
Top

Od muke pucati u covjeka koji sjedi za volanom. Ne mlati. Zan se ko je doticni jankovic

mojeime
Gost
mojeime

Ja ne znam,.. pa napisi ako nije problem

Send this to a friend