Hronika

Radović donio odluke o kadrovskim promjenama u Upravi policije

Aleksandar Radović
Aleksandar Radović

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije Aleksandar Radović, je na jučerašnjem Kolegijumu donio odluku o kadrovskim promjenama. Te promjene imaju za cilj obezbjeđivanje funkcionalnosti organizacionih jedinica i procesa rada za vrijeme ljetnje turističke sezone kao i efikasnu realizaciju poslova i aktivnosti u nadležnosti policije, saopšteno je iz Uprave policije.

Poslove pomoćnika načelnika regionalnog centra bezbjednosti za policiju opšte nadležnosti u Regionalnom centru bezbjednosti „Centar“ obavljaće Milan Radusinović. Poslove načelnika Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, u Regionalnom centru bezbjednosti „Zapad“ obavljaće Radoje Živković.

Poziciju načelnika u Odjeljenju bezbjednosti Berane, u okviru Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, pokrivaće Dalibor Jeremić, dok će poslove načelnika u Odjeljenju bezbjednosti Mojkovac, u okviru Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, preuzeti Radenko Dubak. Poslove načelnika u Odjeljenju bezbjednosti Kotor, u Regionalnom centru bezbjednosti „Jug“, obavljaće Miloš Ašanin.

“Ostale kadrovske promjene u okviru Odjeljenja bezbjednosti se ogledaju u sljedećim rješenjima: Poziciju komandira stanice policije Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, koje je pod Regionalnim centrom bezbjednosti „Zapad“, pokrivaće Đorđe Perović. Poslove komandira stanice policije u Odjeljenju bezbjednosti Kolašin, u okviru Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, obavljaće Dejan Rakočević, dok će poslove komandira stanice policije Andrijevica, Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, obavljati Milija Vukanić”, zaključuje se u saopštenju.

17

avatar
1000
10
7
0
 
11
CrnogorkaŽiksMajorSto mu gromovaPrvomajska2005
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Major
Gost
Major

Radovicu ove sto je predhodna vlast unaprijedila i dala cinove sa faksom iz Tutina,a ŝibaju plate ogrimne,dok redovno ŝkolovani kadar sjedi doma. Sta s njima?

Žiks
Gost
Žiks

Pa evo ih on unaprijedio opet

Sto mu gromova
Gost
Sto mu gromova

Ako iko spasi ove gradove sa ovim kadrom, ovi ce cudi nas da maradonu nije postavio i adzica.
A da nemaju skolu bez za barmene.😂

Prvomajska2005
Gost
Prvomajska2005

Čestitam na postavljenju Milana Radusinovića.
Jedan od najškolovanijih momaka u UP.
Puno uspjeha u daljem radu.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Do vrha treba da se ide isključivo znanjem, zalaganjem,kulturom,upornošću! Takav je Milan Radusinović i takvi kadrovi trebaju Crnoj Gori.Bravo, čestitke za pravi odabir!

sretno
Gost
sretno

Ovaj radovic ne zna ni đe pošao ni došao, neka nekim nacelnicima obezbjedi po bocu rakije da imaju u offis kad dođu i ako dođu na posao.😂

Žiks
Gost
Žiks

I nek ih kriju u registar 😂

Simo
Gost
Simo

Po dubini srpski svjet, dovodi ljude iz mojkovca.
Ko ce mu placat, gorivo smjestaj narod naravno.
Kad prijavis nesto niko ne zna nista.

Idemo Dalje
Gost
Idemo Dalje

Ovaj pop spc je strasan za v.d, mjenjaju nacelnike kako koji dodje ne navikne se niti se upozna sa problemima koje ima koji grad, i koji centar ili CB.Neka naka je narodu, bog u pomoc samo.

21 maj
Gost
21 maj

Sve ugrozeni mašala

vezuv
Gost
vezuv

sve četnik do četnik!

Mojkovac
Gost
Mojkovac

Dok je bio u Mk ovaj o jadu zabavio Mk,od alkohola se budio nije,udarao autom po parkingu kad krene iz lokala koga stigne pa jos se izvristi na njih 😂

Žiks
Gost
Žiks

Sad će još gori da bude

Žiks
Gost
Žiks

Dakle DF lagano preuzeo policiju

Ana
Gost
Ana

Svaka cast na imenovanjima u CB Pljevlja. Cestitke gospodi. Samo jos da se na celo stanice Granicne policije dovede kadar kao ovi momci.

Žiks
Gost
Žiks

Ana srećo…idi gledaj u sunce

dfgdfg
Gost
dfgdfg

dubak je valjda df-ov, za ostale ne znam baš. ašanin je dritanov igrač, vukanić i rakočević kadrovi iz veljovićevog vremena, ako ne i prije njega…

Send this to a friend