Hronika

Roditelji ostavili sina na ulici u Trebinju, pa došli na more

Foto: Moja Hercegovina

Trebinjska policija proteklog vikenda pronašla je 30-godišnjeg ruskog državljanina kod koga je primijećena nesposobnost komunikacije i nesnalaženje, zbog čega je smješten u bolnicu, a pretpostavlja se da su ga u takvom stanju bez ičije kontrole ostavili njegovi roditelji.

Građani Trebinja u subotu su prijavili policiji da se u jednom naselju nalazi nepoznata osoba koja ulazi i izlazi iz zgrada, a prilikom njegove identifikacije otkriveno je da se radi o državljanu Rusije, da ima zadravstvenih problema i nije sposoban da komunicira, pa je zbog sumnji da boluje od autizma smješten u bolnicu, pišu “Novosti”.

Mladić je kod sebe imao ruksak, pasoš i nešto novca, a naknadno je utvrđeno da je u BiH ušao 26. juna, zajedno sa ocem i majkom, koji su ga, kako se pretpostavlja, ostavili u Trebinju.

Njih troje su iz pravca Crne Gore zajedno ušli u Bosnu i Hercegovinu u večernjim časovima, a svega 40 minuta kasnije na graničnom prelazu Zubci evidentirano je da su BiH napustili samo otac i majka.

Mladić nije bio u stanju da objasni odakle je došao, gdje živi, gdje je smješten u Crnoj Gori, pa je u potragu za roditeljima sem PU Uprave Trebinje i Službe za poslove sa strancima BiH uključena i crnogorska policija, navode Novosti.

Upravo crnogorski policajci locirali su juče roditelje u Tivtu, odakle je otac samo javio da će u toku dana doći po sina.

Mladić je praktično četiri dana sam lutao jednim od trebinjskih naselja.

43 Komentara na "Roditelji ostavili sina na ulici u Trebinju, pa došli na more"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend