Hronika

Rus uhapšen u Budvi: Osumnjičen za krađu taksi vozila

Ilustracija

Ruski državljanin A.K. (34) uhapšen je zbog sumnje da je ukrao taksi vozilo kao i ranac sa novcem i dokumentima u Budvi.

“Budvanskoj policiji je 27. maja jedna osoba, zaposlena u taksi udruženju iz Budve, prijavila oduzimanje vozila koje koristi, koje je bilo parkirano u Ulici 13 jul u Budvi, kao i krađu ranca sa novcem i dokumentima”, saopštila je Uprava polisije (UP).

Postupajući po prijavi službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su u Ulici lovćenska pronašli pomenuto vozilo, koje su vratili vlasniku.

“Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu oduzimanje vozila u sticaju sa krivičnim djelom krađa. Opetativnim radom na terenu, izuzimanjem većeg broja zapisa sa video nadzora i preduzimanjem drugih aktivnosti iz svoje nadležnosti policijski službenici su identifikovali izvršioca A.K. (34) iz Rusije”, kazali su iz UP.

Iz Policije navode da su od A.K. prikupljena obavještenja na zapisnik, te je po nalogu tužioca uhapšen.

9

avatar
1000
7
2
0
 
9
BU2MilimariusGeorge CarlinSrbin Crnogorac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BU2
Gost
BU2

Sjutra da penzionisemo Abaza i klapu,ovo je moj grad preorali su ga !!!!

Mili
Gost
Mili

Ka u Budvu više ne idem.To više nije kraljica mediterana nego rusko srpska prćija.Bruka šta napraviše od Budve Carović i ostala kompanija

marius
Gost
marius

Budva je isto ka i Begrad. Em ima najmanje starih Budvana, em se nista ne pitaju. Vele da je tako i u BG. Starih Beogradjana sve manje i manje, i skoro da se zivi ne smiju cut od ovih te ih iz raznoraznih krajeva bivse drzave poklopise.

Srbin Crnogorac
Gost
Srbin Crnogorac

Uradi nešta slično u Rusiji za glavu bi bio kraći . Ili 10 g Sibira

Rara
Gost
Rara

Ma neka krade kola samo neka ne vozi pijan

Nikola
Gost
Nikola

U Budvi više ima rusa i Ukrajina a nego budvana
Svojim bahatim ponašanjem grad posta još veća provincija

Ćaka Źulu
Gost
Ćaka Źulu

Plus moderni budvanski četnici za vojvodom na celu koji iz zatvora upravlja opstinom. Samo kod nas to moze. Ejmen, hvala hramovima.

George Carlin
Gost
George Carlin

Budva je postala teško ruglo od grada, živim u Budvi, svakog dana je sve grđe i grđe

Djuro
Gost
Djuro

Pocelo je

Send this to a friend