Hronika

Sindikat uprave i pravosuđa pisao Stankoviću i Katniću

SDT

Sindikat uprave i pravosuđa Crne Gore obratilo se otvorenim pismom dvojici prvih ljudi crnogorskog Tužilaštva Ivici Stankoviću i Milivoju Katniću da javno odgovore na njihovo ponovo postavljeno pitanje, šta je sa predmetima i zašto se ne podižu optužnice protiv onih koji su nezakonitim radnjama oštetili Savez Sindikata Crne Gore za milionske iznose.

“Svi vrapci na grani znaju za enormne pronevjere novca i imovine Saveza Sindikata Crne Gore, a vaša institucija ćuti, ne reaguje i u fioci drži sve dokaze. Postavlja se pitanje da li neko želi da ova krivična djela zastaraju, da se zaborave, te se odgovorni aboliraju i ne odgovaraju pred slovom zakona”, navodi se u pismu sindikata koje potpisuje njegov predsjednik Nenad Rakočević.

Kako dalje navodi, ako se ne kazne krivci, sva odgovornost i jedini krivci neće biti oni koji su uradili krivična djela, već će to biti Tužilaštvo Crne Gore zbog svojih nepostupanja.

“Ukoliko su se slučajno zagubili diskriminišući papiri, pozivamo vas da opet dođete u Savez Sindikata Crne Gore, te od današnjeg dana počevši od Sindikata uprave i pravosuđa CG izuzmete svu potrebnu dokumentaciju, jer  vaš opis posla je da ne smijete dozvoliti da krivična djela ostanu ne kažnjena”, dodaje u pismu.

Rakočević ističe da sa otvorenim pismom, kao i o prethodnom obraćanju upoznaće i  Delegaciju Evropske unije u Crnoj Gori.

“Kada se bilo gdje spomene sindikat, prve asocijacije građana Crne Gore su fotelja, malverzacije, potpis, restorani. Sindikat uprave i pravosuđa Crne Gore želi upravo ovim, kao i drugim aktivnostima da se ogradi od ovakvih etiketa”, navodi Rakočević.

9

avatar
1000
9
0
0
 
9
SarmantnamrvicaTransporterDuskoBijeli luk
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sarmantna
Gost
Sarmantna

Postovani gospodine Rakocevicu, lijepo bi bilo da objasnite kako trosite sindikalnu clanarinu…. da li istu koristite za spostveni biznis i bavljenje turizmom u Kotoru???? Odredite se hocete li da budete biznismen sa trulim direktorom kojeg ste postavili u sindikalnom centru ili sindikatom, ne mozete na vise stolica da sjedite, propast cete….

mrvica
Gost
mrvica

Tako je Rakočeviču. Znam da si ti nedavni došao u Savez, ali pistoje oni koji su godunama to isto trazilu ali nijesu imalu pidršku organa jer sz večina tih takođe oprljali ruke. Dobar dio takvih i sad se nalaze u Savezu. Nose radničke pare , nelegalno sede u organima jer nijesu odrzalu kongrese , nose stanove preko fonda i svojih… Više »

Transporter
Gost
Transporter

Rakočeviću 11 maja ideš sa mjesta Presjednika vraćaš se u ZIKS opet motorola i pendrek u ruke….

Dusko
Gost
Dusko

Prvo pocet od tebe……

Bijeli luk
Gost
Bijeli luk

Da nijeste vi slali čokoladu i u nju 8000€?

Duda
Gost
Duda

Doći ćeš i ti na red stražaru

Kolasinac
Gost
Kolasinac

Ovo je kad guska pomisli da je pilot.

Enigma
Gost
Enigma

Što ne pišeš o malverzacijama u Hotelu MUO koji si renovirano od para Sindikata a radove ti izvodila ti i rodbina u vrijedno sti od 100 000€ sve mi ovo liči na,, držite lopova” a ti kradeš 😂

Sindikat
Gost
Sindikat

Kad se spomene vase ime Rakocevicu svi pomisle na lopovluk i malverzacije !!! Ovakvim tekstovima pokusavate da se sakrijete !

Send this to a friend