Hronika POLICIJA RADI NA SLUČAJU PODMETANJA POŽARA ISPOD VOZILA NA ZABJELU

Službeniku spuškog zatvora zapaljen automobil

Arhiva, ZIKS

Automobil marke “Reno” zapaljen je prije tri dana u podgoričkom naselju Zabjelo. Prema saznanjima Dana, sumnja se da bi meta ovog napada mogao biti službenik Uprave za izvršenje krivičnih sankcija I.K. koji koristi sporni automobil. Vozilo je, kako Dan saznaje, registrovano na ime djevojke sa kojom on živi, a automobil su koristili oboje.

Kako istražitelji nijesu mogli utvrditi motiv zbog kojeg bi neko vlasnici zapalio vozilo, sumnja se da bi ovaj napad mogao biti upućen I.K. Takođe, provjerava se i da li je neko od zatvorenika povezan sa ovim događajem.

Automobil je u momentu paljenja bio na parkingu. Za sada nepoznata osoba u ranim jutarnjim satima zapalila je vozilo. Nastali plamen ubrzo se proširio i na vozilo koje je bilo parkirano pored. Na oba automobila nastala je velika materijalna šteta. Slučaj je odmah prijavljen policiji, a istragu vodi Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Uviđaju je prisustvovao i vještak za požare, eksplozije i havarije koji je sa lica mjesta izuzeo više tragova i u putio ih na vještačenje kako bi se otkrilo više detalja o ovom događaju. Takođe, saslušano je više osoba u svojstvu građana. Ipak, za sada nema osumnjičenih za podmetanje požara.

Sličan scenario dogodio se i prije oko pola godine, kada je u novembru prošle godine uništeno vozi lo, takođe službenika spuškog zatvora. Taj događaj je odmah rasvijetljen. Tada je zapaljen automobil nadzornika R.Z. Vozilo je u potpunosti uništeno u eksploziji. Vozilo “Pasat” bilo je parkirano na parkingu zgrade u Spužu, gdje R.Z. živi. Zbog sumnje da je postavio eksploziv na vozilo uhapšen je Dani ovgrađanin LĐ. (21). Eksplozivna naprava velike razorne moći aktivirana je, a komandir nije povrijeđen samo pukom srećom.

Službenici zatvora česta su meta napada zbog posla kojim se bave. Osim paljenja njihovih automobila, dešavali su se i fizički napadi na njih, kako na poslu, tako i van kruga zatvora.

10

avatar
1000
10
0
0
 
10
BavaroAndritoTyyyyauuuJack
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bavaro
Gost
Bavaro

Jeli moguce da u ovaj narod niko nece reci da je coek mozda radio posteno i casno i nije htio da se savija pred kriminalcima pa mu je zato zapaljen auto.zalosno koliko smo nisko pali kao drustvo kad mozemo reci da neko ko je zavrsio u zatvor je ispravan a neko ko radi i muci se za 400 eura nevalja.I… Više »

Andrito
Gost
Andrito

Ima dosta bezobraznih komandira koji rade tamo dok takođe ima i veoma časnih ljudi ti iskompleksirani komandiri kako ih ja zovem ključari moraju da malo razmisle kako se ophode prema zatvorenicima čovjek je napravio neko krivično djelo za koje je osuđen i Poslat na odležavanje kazne ne treba neko od komandira da mu još zagorčava život jer već samim boravkom… Više »

Tyyyy
Gost
Tyyyy

L.Đ je na slobodi

auuu
Gost
auuu

zašto inicijali službenika?

Jack
Gost
Jack

Ispitati koji zatvorenik je to uradio i dodati mu 100 godina robije..Dosta vise samovolje😉

Pol
Gost
Pol

Sta je to njemu.On dnevno po jedan-dva tel.unese i moze u alijans na svakih 15 dana novog renoa uzimati.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Lako je njemu, on može za dva telefona da kupi drugi.

Kkk
Gost
Kkk

Ako je auto registrovano na ime djevojke onda je to njen automobil a ne njegov

Lipovo
Gost
Lipovo

Na isti nachin su ,,stradala,, dva automobila moje porodice, prije 18 mjeseci, nakon zapaljenog sl. auta ,,Deltasity,, ali, ni dandanas nema pochinioca. Bojim se da je pravda selektivna

Bole
Gost
Bole

Ispitati koji zatvorenik je to organizovao i dodati mu 10 godina zatvora. Dosta samovolje idiota.

Send this to a friend