Hronika

Starleti Tamari Đurić prijeti zabrana ulaska u Crnu Goru

Atraktivnoj starleti Tamari Đurić, prijeti zabrana ulaska na teritoriju Crne Gore zbog, kako prenose beogradski mediji, povezanosti sa kriminalnim miljeom u našoj zemlji.

Kako izvor Kurira otkriva, crnogorske službe bezbjednosti sumnjaju da je ona u bliskom kontaktu sa jednim odbjeglim vođom „škaljarskog klana“.

“Tamara Đurić, prema informacijama koje su prikupljene, nedavno se sastala sa prijateljima odbjeglog Podgoričanina. Donedavno je bez problema ulazila u Crnu Goru, ali već prilikom sljedećeg pokušaja, mogla bi da je dočeka rampa pod sumnjom da je bezbjednosna prijetnja po državu Crnu Goru”, prenosi Kurir riječi izbora iz Crne Gore koji je upućen u priču.

Prema njegovim navodima, čovjek sa kojim se Đurićeva viđa jedan je od trenutno najmoćnijih ljudi u crnogorskom podzemlju, koji je prošle godine napustio tu državu i od tada mu se gubi svaki trag. Navodno, neko vrijeme je boravio u Beogradu, ali je njegova trenutna lokacija nepoznata jer se vjeruje da je sa lažnim dokumentima napustio i Srbiju.

“Njegovo ime dovodilo se u vezu sa brojnim likvidacijama kako u susednoj državi, tako i u Beogradu. Sumnja se da su on i starleta već dugo u ljubavnoj vezi”, objašnjava izvor.

Đurićeva bila je nedavno očevidac kriminalnog obračuna u Beogradu, kada je likvidiran njen dobar prijatelj narko-diler Luka Radulović. Tamara je tada saslušavana u policiji, ali nije mogla da pomogne u otkrivanju ubice jer nije vidjela ko je ispalio hitac.

“Umro mi je na rukama”, rekla je Tamara.

Atraktivna crnka poznata je po učešću u rijaliti šou programima, modelingu, a započela je i pjevačku karijeru tako što je snimila dva singla.

Tamara je jedna od najpopularnijih starleta u Srbiji i tabloidna zvijezda o kojoj su do nedavno mediji pisali da je zamalo preminula zbog loše izvedene plastične operacije na zadnjici.

Podsjetimo, njena koleginica i prijateljica Soraja Vučelić, juče je deportovana u Crnu Goru jer joj je zabranjen ulazak na teritoriju Srbije zbog, kako se navodi, povezanosti sa kriminalnim miljeom iz naše zemlje.

Inače, Đurićeva i Soraja imaju zajedničku fotografiju upravo sa ubijenim Radulovićem.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend