Hronika USVOJEN SPORAZUM O PRIZNANJU KRIVICE

Zbog pucnjave u restoranu 11 mjeseci zatvora

Osnovni sud u Kolašinu usvojio je sporazum o priznanju krivice, kojim su se okrivljeni J.V. i državna tužiteljka u Kolašinu Maja Šćepanović dogovorili da ovaj okrivljeni zbog pucnjave u jednom od restorana na Crkvinama odleži 11 mjeseci.

On se tereti za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Osim zatvorske kazne, J.V. je sporazumom obavezan da u korist NVO “Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju” Podgorica uplati novčani iznos od 2.000 eura.

On je priznao da je 27.9.2019. godine u ugostiteljskom objektu u mjestu Crkvine gdje je bio okupljen veći broj ljudi, opšte opasnom radnjom i opšte opasnim sredstvom izazvao opasnost za život i tijelo ljudi.

“Na način što je nakon konflikta sa oštećenim D.A. iz pištolja kalibra 7,65 mm koji je neovlašćeno protivno Zakonu o oružju Crne Gore nosio na javnom mjestu ispalio jedan hitac u sto, dok su se u objektu nalazili V.Z., D.A., P.I., J.D., B.J. i R.V., čime je nastala konkretna opasnost za život i tijelo tih lica. Nakon toga kada su oštećeni J.V. i D. sjeli u vozilo i krenuli u pravcu Kolašina, osumnjičeni J. sa P.I. svojim vozilom krenuo za njima, te tom prilikom ispalio još nekoliko hitaca iz pištolja kalibra 7,65 mm, od kojih je jedan projektil pogodio u vjetrobransko staklo teretnog vozila dok se u kabini vozila nalazila N.M., čime je nastala konkretna opasnost za njen život”, navodi se u sporazumu.

5

avatar
1000
4
1
0
 
4
HarisGoranBakiSlavko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Haris
Gost
Haris

Ovo je za 10 godina minimum

Goran
Gost
Goran

Da je džoint zapalio dobio bi više. To se puca po kafana, ovo iz auta klasičan pokušaj ubistva, mogao je ubit slučajno nekoga. Pa za nošenje oružja je kazna ovolika, preblaga kazna, sramotna

Baki
Gost
Baki

I samo 11 mjeseci???

Slavko
Gost
Slavko

Pokusaj ubistva, nedozvoljebo nosenje oruzja, ostecenje tudje stvari i remecenje javnog reda i mira = 11 mjeseci. BRAVO ZA SUDSTVO.

Haris
Gost
Haris

Jos sklopili dogovor o priznanju krivice pored toliko svedoka🤣🤣🤣

Send this to a friend