Hronika

Zoran Ulama ponovio da je njegov bratanac dobro dijete

Zoran Ulama

Mihailo i Nenad Ulama, brat i otac Vladimira Ulame, koji se tereti za ubistvo Nemanje Medina u julu 2016. godine, danas su u nastavku ponovljenog postupka u Višem podgoričkom sudu iskoristili svoje zakonsko da ne svjedoče. Sa druge strane, Zoran Ulama, stric okrivljenog, ostao pri iskazu datom u ranijem postupku. Pročitani su i iskazi 12 svjedoka za koje su se stranke usaglasile da nije potrebno neposredno saslušanje

Pred vijećem sudije Predraga Tabaša, svjedok Ulama je odgovorio na pitanje Miloša Medina, rođenog brata Nemanje Medina, koji je objasnio da njegov sin ima jedno plovilo, kupljeno prošle ili pretprošle godine.

“U vrijeme kada se desio ovaj događaj nijesmo imali plovilo”, naveo je Zoran Ulama, a Miloš Medin više nije imao pitanja.

Podsjetimo, u iskazu koji je dao pred sudom 12. februara 2018. godine, Zoran Ulama je rekao da ga je zvala majka Nemanje Medina, navodeći da joj je nestao sin, te ga je molila za pomoć.

“Rekao sam da ću učiniti što je u granicama moje mogućnost. Pitala me da li me zvao Vladimir, rekao sam da nije, a onda je ona prokomentarisala “slagao me”. U tom periodu bio sam ljut na njega jer ga je policija jednom prilikom zaustavila kod Krivog mosta i našla mu pištolj”, rekao je tada, dodajući da je njegov bratanac “dobro dijete” i da mu nije poznato da je imao problema sa zakonom osim navedenog.

Apelacioni sud odlučio je da se Ulami ponovo sudi i to pred potpuno izmijenjenim vijećem. Na prvostepenu presudu, koju je donijelo vijeće sutkinje Vesne Moštrokol, žalilo se Više državno tužilaštvo i porodica Medin, a tom presudom Ulama je oslobođen optužbi. Ulama i sada pokojni Darko Mijović oslobođeni su optužbi za ubistvo Medina 8. jula 2016. godine. Istom presudom sada pokojni Bogdan Milić je takođe oslobođen optužbi da je pomogao učiniocima nakon izvršenog djela.

Tijelo Nemanje Medina ni do danas nije pronađeno.

Naredno suđenje zakazano je za 2. april.

J.Lasica

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pero
Gost
Pero

Sramota je da časnog i poštenog čovjekan napdate!!!

Djuro
Gost
Djuro

Zoran je najpošteniji i najčasniji ćovjek koji zemljom gazi.

Marko
Gost
Marko

Zorane ne obraci paznju na ove botove! Svi znaju da si ti posten i castan covjek.veli pozdrav za veliku ljudinu!

primorac
Gost
primorac

Bitno je da mu Medini vjeruju.

Lav77CT
Gost
Lav77CT

Veliki profesionalac i jos veci covjek!!!covjek sa velikim slovima

Bnjj
Gost
Bnjj

Sve poštenjačine i dobri ljudi a mi na dnu

Goran
Gost
Goran

Ahahhah

Ljubo
Gost
Ljubo

Zato ovaj proces traje i traje dok ne zastara

Goran
Gost
Goran

,,Dobro dijete ” milion posto…Svi znaju da su svastocine… E daleko im lijepa kuća, i stricu i sinovcu.

153-13

Vuk9
Gost
Vuk9

I ti si Zoki vrhunski komsija u Donju. Pozdrav za tebe i tvoju familiju.

Milanko
Gost
Milanko

Kako vas nije stid medju ljude da izadjete?
Neko ne dise zbog clana vase porodice,Sunce ga ne grije zbog clana vase porodice,a vi ga hvalite…

Prč
Gost
Prč

Jes vala,cuti sramoto jedna sramotna.cime se branio nistarijo,cutanjem.ako je dobar odakle u tim krugovima.dobar je jer tijelo nesrecnika nije pronadjeno.makar cuti sram te bilo pa da ti je iz oka ispao.

Zoran
Gost
Zoran

Prçko sunce moje,zaboravit ću te

Brigadir
Gost
Brigadir

E kukala nam majka.

papiric
Gost
papiric

krajnje nestabilan momak

Milan
Gost
Milan

Postenije bi bilo da ne objavljujete ovu sramotu!

1918.
Gost
1918.

Fino i dobro dijete naoružano levorom…

Slavko
Gost
Slavko

Ubio je nevinog momka na podmukao nacin, do danas mu se ni groba ne zna. Predivno dijete, nemamo razloga da mislimo da lazes.

Saša
Gost
Saša

Slavka obavezno policija ispitati jer su ovo krupne riječi iza kojih mora stati.Ako ne onda je isti policajac ili movinar o og nikakvog portala

gagi
Gost
gagi

Taman je “dobar i čestit”kao što si ti Ulama Zorane,nego neće niko reći “majka mi je k…a”.Uostalom svaka je “ovakva rabota”u vrh policije,idi u penziju,nijesi “zadužio”državu,Ama ni sa čim pozitivnim.

Haris
Gost
Haris

Sve fina djeca i rodbina naših funkcionera🤐

Send this to a friend