Lokalni

UCG predala listu za izbore u Podgorici, nosilac Danilo Jokić

Ujedinjena Crna Gora je danas predala Izbornoj komisiji Glavnog grada neophodnu dokumentaciju za učešće na izborima 27. maja, saopštili su iz te partije, ističući da je prvi na listi Danilo Jokić.

Kako ističu, na lista “Ujedinjena Crna Gora – Goran Danilović – Ozbiljni ljudi za ozbiljan grad” potom slijede Vladimir Dobričanin, Branka Bešović, Radomir Ivančević, Savo Šofranac, Snježana Pavićević, Stojan Sjekloća, Predrag Bajić, Željko Furtula, Jelena Vlahović, Ognjen Novosel, Branko Kovačević, Radoje Femić, te Olivera Vojvodić-Vlahović.

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović je po predaji liste saopštio da svojom ponudom, stranka na čijem je čelu, pruža Podgorici iskrenu ponudu da grad mijenjamo na bolje.

Danilović je kazao da će kampanja biti afirmativna, bez viška riječi i da će UCG govoreći o svojim ljudima sa liste predstaviti “Ozbiljne ljude za ozbiljan grad”.

Jokić je, pak, naglasio da je “višedecenijsko iskustvo profesionalnog rada kandidata sa liste garancija da je Ujedinjena Crna Gora ponudila Podgorici sastav i tim za velika djela”.

Istakao je da se 70 odsto kandidata prvi put aktivno bavi politikom, dok je broj pripadnica ljepšeg pola prebacio zakonsku obavezu.

Send this to a friend