Moda

Da više ne brinete o čvorovima: Kravate sa magnetom

Ne tako davno bilo je nezamislivo da muškarci nose odijelo bez kravate ili bar leptir mašne. Vremena se mijenjaju pa je danas sve manje ljudi koji se odlučuju za kravatu kada nose košulju i sako. Vjerovali ili ne, mnogi muškarci ni ne posjeduju kravatu u svom ormaru, a velike su šanse da ne bi znali ni da je vežu kada bi je imali. Na njihovu sreću, danas postoji alternativa tradicionalnoj kravati.

Braća Rajan i Danijel Smit su napravili seriju modernih kravata za odrasle i mlade muškarce koje uopštene moraju da se vežu. One imaju dva dijela koja se sklapaju uz pomoć magneta. Gornji dio je od plastike i kači se na dugme košulje, dok donji dio izgleda kao tradicionalna kravata.

Osim što ne morate da ih vezujete, ove kravate su zgodne i zbog činjenice da ih vrlo lako možete mijenjati u toku dana. Postoje različiti dezeni i veličine kravata, kao i odgovarajućih plastičnih „čvorova“. Cijene se uglavnom kreću od 25 do 30 dolara, ali postoje i luksuzniji modeli. Potražite na sajtu brenda Modern Tie kravatu koja se vama najviše dopada, a ako ste još uvijek neodlučni, pogledajte sljedeći video koji pokazuje različite prednosti ovog kreativnog proizvoda za muškarce.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Vlado
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlado
Gost
Vlado

Ovo je toooop..ali za rak grla od magnetnog zračenja

Send this to a friend