Moda novi kontroverzni model patika

Isusova obuća ispunjena svetom vodicom rasprodata za nekoliko minuta

Fabrika za proizvodnju obuće izbacila je novi kontroverzni model patika.

Brend “Nike” objavio je kampanju za početak prodaje patika koje su ispunjene svetom vodicom. Model je nazvan “Isusova obuća”, a rasprodata je nekoliko minuta pošto se našla u prodaji na internetu.

Patike sadrže vodu u đonu koja je uzeta iz rijeke Jordan i blagoslovljena od strane sveštenika, a na prednjem dijelu gdje se nalaze pertle stoji raspeće Hristovo.

Dio teksta iz Biblije nalazi se ispisan na unutrašnjoj strani patika, i to jevanđenje po Mateji 14:25, dok crveno mastilo simboliše Isusovu krv i vidi se kod jezika patika, piše Independent.

“Znači. Isusova obuća zaista postoji. Imaju vodu iz rijeke Jordan u đonu. Nemam riječi”, jedan je od komentara na Twitter-u.

Jedan od korisnika opisao je patike koje koštaju 3.000 dolara kao degradirajuće i pune nepoštovanja. Kako je cijeli kontigent rasprodat, na sajtu je objavljeno obaviještenje da novi stiže svakog drugog i četvrtog utorka u mjesecu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hju
Gost
Hju

NIKE😁

Ma, super je to
Gost
Ma, super je to

Narod je mnogo blesav, zato ga treba besomučno šišati, oguliti do kosti!

zvizdan
Gost
zvizdan

kako ce ih nosit ovi sto nisu hriscani

Risto kontejner
Gost
Risto kontejner

Ima li sa svetim savom?

Jemmm
Gost
Jemmm

Ja bih odmah uzela ako ima sta okaceno na jeziku. Bas bi bilo kul. A mislim da bi bile popularne – taman za ove isprane mozgove, d’ako ih zastiti.

Send this to a friend