Moda

Ljetnji kombinezoni su apsolutni must have ove sezone

Evolucija kombinezona od izdržljivog komada odjeće koji su nosili fabrički radnici, vojnici, potom padobranci, piloti, reli-vozači, do onog koji se danas svrstava u jedan od omiljenih izbora praktičnih dama trajala je više od vijeka.

U zavisnosti od vrste materijala od kog je sašiven, ali i kroja, u kombinezonu možete da pređete razne “metamorfoze” – od nonšalantnog devojčurka do glamurozne žene na svečanom prijemu.

Podrazumijeva se, modeli od džinsa, pamuka i lana namijenjeni su za dan, a oni od viskoze, muslina, žoržeta i svile, još ako imaju dubok dekolte, neki zanimljiv ukras (volan, šnalu i slično), a uparite ih sa visokim potpeticama za večernje prilike.

Kombinezoni sa kratkim nogavicama su i ovog ljeta čest su izbor djevojaka za boravak na plaži, šetnju pored mora, pa i dnevno paradiranje po gradskom asfaltu.

Opredijelite li se za one sa dugim nogavicama, bilo da su uske ili veoma široke, možete da izgledate elegantnije nego u haljini.

U ponudi su najrazličitiji kombinezoni – jednobojni, od cvjetnog dezena, prugastog, na bretele, oni koji otkrivaju leđa ili samo jedno rame, sa kratkim ili dugim rukavima.

Za koji god da se opredijelite, znajte da na sebi imate najudobniji komad odjeće, ali i to da, u zavisnosti od toga kako ste građeni, postoje modeli koji će vam savršeno stajati, ali i oni koji će naglasiti djelove tijela kojima niste zadovoljni.

Na primjer, ako ste niski obavezno uz kombinezon nosite štikle, a ukoliko imate velike grudi izbjegavajte model sa dubokim izrezom. Maanje grudi učinićete vizuelno većim noseći kombinezon na bretele i sa dubokim dekolteom.

Žene koje su obdarene oblinama treba da biraju model sa “ve” izrezom i naglašenim strukom, a onima “bez struka i kuka” preporučuju se kombinezoni bez bretela i sa naborima u predjelu bokova, koji će učiniti da kukovi izgledaju zanosnije.

1 Komentar na "Ljetnji kombinezoni su apsolutni must have ove sezone"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend