Moda

Veliki povratak Reebok Aztrek OG patika

Reebok Classic u velikom stilu vraća ikonu ‘90-ih, model Aztrek OG. Čuvena silueta, dizajnirana 1993. godine, prošla je kroz značajne promjene i tehnološka unapređenja u odnosu na svoje prvobitno izdanje. Aztrek OG je, tako, „obrnuo igricu“, pa je od patike kreirane za trčanje, danas postao model koji inspiriše „street style” pojedinke da budu drugačiji i biraju svoj put. Najvažnije, zadržao je vrhunski kvalitet koji čuva reputaciju brenda Reebok.

Čuveni dizajner, Kristijan Treser, ujedno je i najzaslužniji što Aztrek OG model predstavlja otjelotvorenje Reebok duha ‘90-ih, sa izraženom petom i upečatljivim gornjim dijelom. Mlad i nevjerovatno talentovan, Treser nije robovao konvencijama, već je svoju kreativnost usmjerio na dizajniranje ovog modela. Osvrćući se na ‘90-te godine, kada je radio za Reebok, rekao je: „Samo sam želio da pratim intuiciju i shvatim u kom pravcu mogu da idem sa dizajnom patika”.

Povodom lansiranja Aztrek OG, a sa željom da se obilježi 25 godina od prvobitnog modela, Reebok je snimio i kratak film pod nazivom “Take A Different Path”, čiji su glavni akteri pjevačica i model Porša Ferari, Anais Galager, influenserka i ćerka gitariste grupe Oasis Noela Galagera, i hip hop, funk i grime DJ Oneman.

U filmu u produkciji Vejvija Gamsa, Reebok Classic poziva na putovanje kroz autentične underground scene, u kojima svaka sekvenca jasno odražava subkulturu i ekspresiju ‘90-ih godina. To su trenuci koji žive i danas i inspirišu nove generacije.

Pored atraktivnog videa, cenjeni fotograf Viki Grout, ovu kampanju upotpunjuje i nizom moćnih fotografija, slaveći jedinstveni identitet i prepoznatljivost svakog lika, kao predstavnika londonske savremene streetwear i muzičke kulture.

Osvježen za novu kolekciju jesen/zima 2018, Aztrek OG predstavlja spoj upečatljivog retro stila, duha ‘90-ih i autentične forme.

Na radost ljubitelja ovog modela, Hexalite tehnologija je zadržana, uz osnovne proporcije, visinu patike, baš kao i neke druge odlike prve verzije, poput belog gornjeg dijela sa crnim brendingom i prepoznatljivih 3M refleksivnih tačaka

1 Komentar na "Veliki povratak Reebok Aztrek OG patika"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend