Politika

Abazović i Kalač Petnjičanima čestitali Dan opštine

Dritan Abazović

U ime platforme “Crno na bijelo” kandidati za poslanike Dritan Abazović i Hazbija Kalač uputili su danas čestitku povodom 4. avgusta, Dana Opštine Petnjica.

,,Mi čvrsto vjerujemo i odlučno se borimo da se Crna Gora mora osloboditi svih stega i okova neracionalnosti i neodrživo skupog i nefunkcionalnog državnog aparata koji je centralizovao i privatizovao svu političku i ekonomsku moć u jedan centar. Decentralizacija je prvi uslov oslobađanja i otvaranja tržišta roba i usluga, ali i ideja i komunikacija, posebno gradova i regiona naše zemlje koji su izgradili živi ljudski most sa evropskim gradovima i državama, kakva je upravo Petnjica”, istakli su oni u čestitki.

Oni navode i da će Petnjičani u slobodnoj i za saradnju sa svojom dijasporom otvorenoj državi Crnoj Gori, dobijati nevjerovatne šanse da Bihor učine mjestom povratka onih koji su morali otići, mjestom ostajanja, a ne iseljavanja, mjestom ulaganja stečenog kapitala po svijetu.

“Za takav Bihor neophodno je pomoći snage koje se istinski bore da Crna Gora postane pravna država, decentralizovana, ekonomski ojačana i poželjna i u svijetu prepoznata kao ekološka država sa najljepšim životnim prostorom. Dan opštine Petnjica prilika je za afirmaciju samostalno odabranog puta jedne od najmlađih opština u Crnoj Gori. Uz posvećen rad i angažman svih subjekata i u vremenu koje je pred nama, vjerujemo da će doći do realizacije ozbiljnih projekata koji ce učiniti život građana Petnjice mnogo boljim”, navodi se u čestitki platforme “Crno na bijelo” povodom Dana Opštine Petnjica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Ura traži spas sa mudžahedinima

Velimir
Gost
Velimir

Crni Dritko,cemu li se ti nadas?
Ko ce normalan,tebe dati glad?

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Kako ste uvidjajni a ti i ne znas dje je petnjica

Send this to a friend