Politika

Bečić: Crna Gora-zemlja čuda, antievropskog i antidemokratskog postupanja

Aleksa Bečić

Definitivno, na moju žalost, Crna Gora po mnogo čemu negativnom pokazuje da je zemlja čuda, zemlja antievropskog i antidemokratskog postupanja, kazao je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

“Zemlja smo čuda zato što danas imamo Vladu u kojoj nemate predstavnike praktično skoro 90 odsto Crne Gore iliti građana Crne Gore. Svjedočili smo tome da su poslanici Skupštine Crne Gore potpuno suprotno Ustavu i pozitivnim propisima sazvali sjednicu na kojoj su donosili najkrupnije odluke koje se donose u jednom sistemu ili u jednom društvu. Zemlja je čuda zato što smo evo juče svjedočili da sam kao tadašnji predsjednik Skupštine tajno praćen od onih za koje Europol tvrdi da su članovi jednog od najmonstruoznih kriminalnih klanova na tlu Evrope”, naveo je Bečić na Tviteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aoooo
Gost
Aoooo

Ovaj treba da shvati da ga niko ne sluša koliko god pa i istinu da priča! Jedan je dan srbin,drugi je Crnogorac a treći je dan rus!!! Demokratama nije mjesto u skupštinu pa ni u politici Crne Gore!!! Trokapiće niko ne voli. Kod df-a barem se zna da su antiCrnogorci i kod njih znaš kako da se postaviš a demokrate… Više »

Dejan
Gost
Dejan

5% max

Nole
Gost
Nole

Predosadno. Lažne vijesti.

Crni panter
Gost
Crni panter

Smiješan si a koliko te narod voli vidjeli smo po onim setnjama po Podgorici😂😂😂

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Ovaj je više dosadio samom sebi! Više plača za foteljom nije bilo u istoriji zemlje!

končar
Gost
končar

Slažem se da smo zemlja čuda.Samo u takvoj zemlji bi ovaj mogao biti predsjednik parlamenta.

MUHO
Gost
MUHO

Ajde više oladi niko te ništa ne pita i ne sluša i ne čuje

Send this to a friend