Politika

Bečić: Nova parlamentarna većina usmjerena ka evropskim vrijednostima

Bečić sa ambasadorom Jermenije

Opredijeljenost nove parlamentarne većine usmjerena je ka evropskom sistemu vrijednosti, saopštio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić u razgovoru sa ambasadorom Jermenije Ašotom Ovakimjanem.

Bečić je naveo da Crna Gora ostaje dosljedna strateškom vanjskopolitičkom cilju. On je istakao zadovoljstvo dobrim odnosima dvije prijateljske zemlje i naglasio spremnost za dalje unapređenje bilateralnih odnosa intenziviranjem političkog dijaloga na najvišem nivou.

“Predsjednik Skupštine se osvrnuo na bogato diplomatsko iskustvo ambasadora i izrazio očekivanje da će zajednički doprinijeti uspostavljanju parlamentarne diplomatije”, saopšteno je nakon sastanka.

Ambasador Ovakimjan je upoznao Bečića sa aktuelnim političkim dešavanjima u Jermeniji i konflikta oko Nagornog Karabaha, izrazivši nadu da će se konačno rešavanje konflikta naći u formatu kopredsedavajućih Minske grupe OEBS-a.

“On je iskazao uvjerenje u dalji prosperitet i stabilnost Crne Gore i iznio očekivanje da će dvije zemlje nastaviti da grade dobre odnose u okviru zajedničkih multilateralnih mehanizama”, rekli su u Skupštini.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Opet
Gost
Opet

Nije istina

Blazer
Gost
Blazer

Koji licemjer jeli ovo realno, vidi li ovo EU

ma x
Gost
ma x

Takva ti je istina kao i tvoj magist.rad.hahaha

delboj
Gost
delboj

ahahahahahahaha

Mitar
Gost
Mitar

Ma da nijesmo mi ni sumnjali u to … Pogotovo vrijednostima Njemacke iz 41 ve!!!

Send this to a friend