Politika

Biram Bar: Balkansko prvenstvo u triatlonu paralisalo grad

FOTO: Primorske

Iz partije Biram Bar kazali su da je Balkansko prvenstvo u triatlonu paralisalo taj grad.

“Bar je nadaleko poznat kao dobar domaćin i ne sumnjamo da su čelnici grada baš time vođeni kada su prihvatili da naš grad bude domaćin Balkanskog prvenstva u triatlonu. Ali…”, kazali su iz Biram Bar.

Navode da uz saglasnost Uprave za saobraćaj, kao i Opštine Bar, prilikom organizacije pomenute manifestacije grad je potpuno paralisan.

“Manjak organizacionih sposobnosti gradskih prvaka, a možda i želja za pet minuta slave, po ko zna koji put građane ostavlja u podređenom položaju. Daleko od toga da smo protiv organizacije sportskih manifestacija ali svakako ne na ponižavajuć način po naše sugrađane i njihove goste”, naveli su iz Biram Bar.

Nadaju se da će ova situacija ostati kao podsjetnik prilikom, kako kažu, “izbora novih čelnika gradske vlasti jer građani zaslužuju mnogo bolje”.

 

10

avatar
1000
6
4
0
 
10
Otac DuškoCoolyCoolyCooly💌🇲🇪🇲🇪
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Otac Duško
Gost
Otac Duško

Glavni problem je napravila policija što je dozvolila kamionima,šleperima..da koriste alternativni put preko novog nadvožnjaka kroz Bjeliše,đe su se na uskoj saobraćajnici zaglavili i napravili čep.

💌🇲🇪🇲🇪
Gost
💌🇲🇪🇲🇪

Sramota je juce bila sta ste uradili.Pola naroda Bara,Sutomora Ulcinja je juce izgubila dan,potrošila rezervoare goriva,cekajuci u beskonačnim redovima.Niđe saobraćajne policije da reguliše.Haos,opsti…

Cooly
Gost
Cooly

Drugi put čitajte amsc obavijesti…

Baranin
Gost
Baranin

Većina građana nije ni znala sto se dogadja. Trebalo je bolje obavijestiti građane sto je u planu, pa bi vjerovatno mnogi izbjegli korišćenje auta. Stvarno je bio kolaps. Sramota.

Osaka
Gost
Osaka

Ja nijesam znala dok nijesam izasla.Kada sam izasla i vidjela guzvu vratila sam se.Nista strasno a nije bila ni smrtna ura.Prezivjesmo.Mora birdm Bar za nesto da se ufati,jer za znanje ne mogu sigurno.Ne laje kuca za radi sela ,nego za radi sebe.Vise vas poznajemo,posebno mi Barani.

Cooly
Gost
Cooly

Bio je super događaj, svaka čast za triatlonce. A vi što ste čekali u autima: bilo bi vam bolje i zdravije da ste na bajsu

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Ovo je danas bila sramota.Satima smo bili u autu

Cooly
Gost
Cooly

Što niste izašli iz auta?

Osaka
Gost
Osaka

Ajte rodoljubi,vi cete nas spasiti.Vi obozavate gradjane..Dosta gradjana od dosade se vozika po gradu.Mogli su i oni malo jedan dan smiriti d…Prije je malo ko imao auto pa su ljudi zivjeli i to mnogo zdravije i ljepse.Budite relaksirsni i nemojte mi se toliko sjekirati.

Shahag
Gost
Shahag

Ok , i turizam paralise grad pa hajmo onda da ukinemo dolazak turista. Ima logike biram bar…

Send this to a friend