Politika

Biram Crnu Goru uskoro formira izborni štab

Na  danas održanoj prvoj sjednici novoizabranog Predsjedništva partije Biram Crnu Goru, donijeta je odluka o formiranju inicijalnog opštinskog odbora partije u Baru.

Na čelo odbora je postavljen Ljubomir Vukoslavčević, a članovi su još Ćazim Alković, Stevo Novaković, Milena Božović i Fahrudin Zaganjor.

Na predlog predsjednika stranke Radomira Novakovića Cakana, Predsjedništvo je donijelo i akcioni plan otvaranja odbora u drugim gradovima Crne Gore sa posebnim naglaskom na otvaranje jednog u Podgorici.

“Predsjedništvo je takođe razmatralo i trenutnu političku situaciju u Crnoj Gori, a posebno zanimljiva rasprava je vođena oko priprema za parlamentarne izbore koji će se održati sljedeće godine. Donijeta je odluka da se počne sa pripremama, kao i da se na jednoj od narednih sjednica Predsjedništva oformi izborni štab”, saopšteno je iz Biram Bar

Na sjednici je imenovan i direktor partije Biram Crnu Goru. To je Ćazim Alković, predsjednik Udruženja maslinara Bara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prc CG
Gost
Prc CG

Ovo je novi koalicionibpertner DPS-a,oni će da ih podrže na sljedećim izborima jer SD su previše zaplivale u vlast i DPS će da ih potopi….Jasna situacija kao dan.

Ispuh
Gost
Ispuh

Još jedna DPS predizborno-izborna “najcrnogorskija” i “najgrađanskija” naljepnica iz ofucanog i mnogo puta viđenog udbaškog repertoara. Jer, ako ovizi “biraju Crnu Goru” onda je ostali “ne birau”! A imamo i malo partija, stvarno. Kome treba odliv nekih glasova? koja farsa.

Sumnjalo
Gost
Sumnjalo

Da nije još jedna lažna crnogorska stranka, kao Crnogorska?

nebitno
Gost
nebitno

Mhm, znaci nazuljao je SD dobro DPS pa sad da vidimo kako da ih malo podijelimo da se ne opuste previse

Top HiL
Gost
Top HiL

Iz Pozitivne je ekipa.

Send this to a friend