Politika

Bokeški Forum neće podržati Kusovca

Marija Giljača

Opštinski odbor Bokeškog Foruma Tivat donio je jednoglasnu odluku da ne podrži Sinišu Kusovca kao kandidata DPS-a, za mjesto gradonačelnika Tivta.

Kako je kazala predsjednica OO BF Tivat Marija Giljača brojni su razlozi koji su ih opredjelili za ovakav stav.

“Osnovni, sem toga što kandidat dolazi iz kleptomanske partije koja je ojadila ovaj grad po svim osnovama, jeste i najavljivanje otpisivanja višemilionskog duga stranoj kompaniji. No, ni tu nije kraj. Za svo ovo vrijeme, koliko djeluje kao jedan od faktora vlasti, Siniša Kusovac se dokazaokao neko ko vodi antitivatsku i antibokešku politiku. Sve u cilju zadovoljavanja sebičnih potreba i sebe, ali i svojih podgoričkih starješina. Siniša Kusovac je njihov čovjek od zadatka, uvijek spreman da odradi ono što se od njega očekuje. Zato naravno i jeste tu gdje jeste”, kazala je Giljača.

Prema njenim riječima, pored ovoga, Kusovac se drznuo da ih zbog povika – “Boka Bokeljima” nazove antidržavnim elementima.

“Ironija je da takav epitet dobijemo od člana partije koja je uzduž i poprijeko opustošila Boku i Crnu Goru. Država Crna Gora nikad nije imala razloga da strahuje od Bokelja, ali nećemo ni dozvoliti da se Kusovac i njemu slični ponašaju prema Boki kao prema kravi muzari, zaduženoj da niveliše bezbrojne propale privatizacije ekonomskih eksperata DPS fakulteta”, navodi Giljača.

Jasno poručuje-Bokšeki Forum nikoga ne dijeli.

“Trudio se Kusovac da nam u skladu sa 90-im godinama broji krvna zrnca. Međutim, ukoliko je ostalo imalo razuma i pameti u nama, na takve provokacije nećemo nasjedati. Neki od nas navijaće za Luku Modrića, neki za Nemanju Matića, neki za braću Brguljan ili Stevana Jovetića, neki za Dušana Mandića… Kako ko želi. Ali, bez podjele na VAŠE i NAŠE, kojom ova rušilačka vlast želi da nas ukalupi. Slušaćemo i Azru i Bijelo Dugme i EKV i Šobića. Bez želje da njegujemo patetičnu ideologiju jugoslovenstva, koja je ubijena sa prvim njihovim metkom koji je pogodio cilj. Ali, svjesni da je naše bokeško biće ono koje nas spaja i ujedinjuje u istinske borce za slobodnu Boku. Sretni što nas ljudi poput njihovog gradonačelnika Siniše Kusovca nikad neće razumjeti”, poručuje ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

Konkretno si gospođo u pravu a đe vi je Dr. vođa što se kukale ne pojavi odmorio se sa prvenstava od Rusije do Barscelone i dopunio buđelar. Drugo kojim narečjem on priča neško kao između Baošića i Molunta preko Risna radite i bit će te nagrađeni ali kad je grmjelo nema vođe. Međusobna netrpeljivost između njih dva Dr,a Kusa i… Više »

Zoran
Gost
Zoran

Bokeski forum je privezak demokratskog fronta.

Torsades
Gost
Torsades

Kakvi provincijalci…

Mina
Gost
Mina

Sve receno u kratkom saopstenju.Istinito i jezgrovito,skica DPS .

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ovo je Okupatorska sektta zvana spc.. Ovi se s sajkacom kupaju…

Anonimus
Gost
Anonimus

Kad ovako pišu, mislio sam da su DF a ne BF…

mitar
Gost
mitar

BF je filijala DF,sublimiraju Nvo asocojacije Spski Soko,Kolo srpskih sestara,Matica Boke,Mrćevo Jazz,itd…
Imaju 1(slovima jednog) odbornika u Tivtu

Send this to a friend