Politika Delegacija SNP-a kod Carevića

Budva dobar primjer kako se ide u pozitivnom pravcu

Sa sastanka u Budvi

Budva ja pozitivan primjer kako se nakon višedecenijske vlasti koju su obilježili krivični procesi i korupcija, ekonomski i u svakom drugom smislu konsoliduje i kreće u dobrom pravcu, na opšte zadovoljstvo njenih građana, konstatovali su predsjednik SNP-a Vladimir Joković i član Glavnog odbora Veselin Jovanović i predsjednik Opštine Marko Carević.

Joković i Jovanović boravili su u Budvi i tom prilikom istaknuta je važnost poštovanja izborne volje građana koja je iskazana na poslednjim lokalnim izborima i neophodnost da u tim okolnostima svi akteri političkog života pokažu dodatni stepen odgovornosti.

“Posebno je naglašeno da je međustranačka saradnja među partijama koje su slične provenijencije veoma poželjna i da je treba afirmisati u narednom periodu, na principima punog međusobnog poštovanja i razumijevanja”, saopšteno je iz opštine.

Tokom sastanka bilo je riječi i o međusobnoj saradnji lokalnih samouprava u kojima vlast vrše partije koje su opozicija na državnom nivou i posebno je istaknuta potreba da se ta saradnja podigne na veći nivo.

“Konstatovano je da je Budva pozitivan primjer, kako se nakon višedecenijske vlasti koju su obilježili krivični procesi i korupcija, ekonomski i u svakom drugom smislu konsoliduje i kreće u dobrom pravcu, na opšte zadovoljstvo njenih građana”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hgi
Gost
Hgi

Kakav vic. Hahhaha

marius
Gost
marius

Ovo je objavljeno ka da je došla neka inostrana delegacija, a ne SNP. Tačno su došli da provociraju demokrate, kojih nidje nema zadnjih dana. Sjutra očekujem njihovo oglašavanje, povodom ove pošte, i ovog saopštenja.

Zoran
Gost
Zoran

Skupila se velikosrbadija u budvi da hvale svoje pulene ali uzalud im trud uskoro ce oni koji negiraju državu crnu goru, crnogorsku pravoslavnu crkvu i crnogorski jezik biti politička prošlost.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Politička prošlost a zivotna realnost

Libero7
Gost
Libero7

Sto pisete oovim sto ne vole crnu goru

Dule
Gost
Dule

A oni sto su bili prije njih oni su je bas voljeli hahaha

crna gora
Gost
crna gora

dobro ako je tako, građani će, konačno, reći svoje mišljenje 2020te

Zaista
Gost
Zaista

Mogu reći da sam prijatno iznenađen Crnogorskim zastavama iza njih.

Dule
Gost
Dule

DF= DPS

Aloalo
Gost
Aloalo

Sto jes jes. Ali ne bas na zadovoljstvo gradjana. Daju redovno plate, a drugo je u haosu. Grad je zapusten i prljav kao nikad. Ruglo.

Send this to a friend