Politika

Cetinjski SD: Cetinje pokazalo šta misli o Abazoviću i Vladi

Arhivska fotografija

Socijaldemokrate Cetinja SD najoštrije su osudili privođenje građana Prijestonice zbog toga sto su potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću rekli ono što mu, kako navode, cijelo Cetinje misli.

“Ovakve metode zastrašivanja građana, prvenstveno Crnogoraca, gospodine Abazoviću, neće Vam proći. Pogotovo ne na Cetinju gdje smo iste borbe vodili devedesetih godina, kao što ih sad vodimo protiv Vas. Razlika je samo u tome što smo devedesetih imali dostojnije suparnike sa kojima smo uvijek znali na čemu smo, za razliku od Vas koji jedno pričate, a drugo radite”, saopšteno je iz SD-a.

U toj partiji ističu da oispravnosti Abazovićeve politike i njemu kao “zaštitniku interesa Crne Gore” govori broj pripadnika obezbjeđenja sa kojima je prošetao Cetinjem, kao i ovacije kojima je “pozdravljen” od strane Cetinjanki i Cetinjana.

“Sve ste to začinili ovim sramnim činom kakav prilici autokratskim vlastima i najvecim diktatorima. Ali, gospodine Abazoviću, varate se ako mislite da ćete Cetinje i Crnu Goru na taj način ućutkati. Prijestoni grad će se, kad god se u njemu pojavite, oriti istim onim pozdravom kojim Vas je danas pozdravio, dok u njemu ima jedne Crnogorke ili Crnogorca da dišu”, poručuju u cetinjskom SD-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ovoliko ima kod mene svake nedelje na rucak porodicni🤣🤣

Johny B
Gost
Johny B

Pogodi nas sta Cetinjani misle 🥰😄

Maya3
Gost
Maya3

Fenomenalno. Dobro je da počinjemo stvari da nazivamo pravim imenom.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Kao i o vama iz sd sto je rekla cijela cg na izborima..

Seka
Gost
Seka

Živjelo Cetinje 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Lovac
Gost
Lovac

Više ve bilo svaka čast.

mne
Gost
mne

Dosli su krijuci, niko nije znao. Da se znalo bili bi organizovani doceci na svakom cosku

Markoza
Gost
Markoza

Socijal demokrate ne kupite poene na ljudima koji su javno iznijeli misljenje. Sto i vi ako ste znali a znali ste da ce doci u Cetinje ne izadjoste da im i vi u lice kazete “izdajnici”. Nego se sad oglasavate.

Send this to a friend