Politika Brajović primio ambasadorku Francuske

Crna Gora da nastavi svoj evropski put

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadorku Francuske Kristin Tudik, koja je istakla da očekuje da će Crna Gora nastaviti svoj evropski put, i da će Vlada koja će uskoro biti formirana, biti maksimalno posvećena ostvarenju strateških spoljnopolitičkih ciljeva, kao i daljem ekonomskom razvoju.

Brajović je zahvalio ambasadorki Francuske na posvećenosti unaprjeđenja bilateralnih odnosa dvije zemlje, kao i podršci snaženju ukupnih kapaciteta Crne Gore na zahtjevnom putu evropske integracije.

“Sadržajnost i intenzitet saradnje tokom Vašeg mandata dodatno su obogatili naše tradicionalne veze i prijateljstvo. Cijenimo podršku Francuske evropskoj perspektivi Crne Gore i regiona”, kazao je Brajović.

Povodom nedavno održanih parlamentarnih izbora, predsjednik Skupštine je naglasio da su protekli u mirnoj i demokratskoj atmosferi i u unaprijeđenom zakonodavnom okviru.

Upoznao je Tudik sa planiranim dnevnim redom sjednice Skupštine, koja će se održati u srijedu 23. septembra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
8484
Gost
8484

Francuska ambasadorka se izvinila Crnoj Gori za 1918g i ne vodjenju racuna o Crnogorskom pitanju u euforiji pobjede u Prvom sv ratu, nesto slicno na tom izvinjenju veliko hvala. Jedina demokratska zemlja koja se zbog toga izvinila medjutim ni danas nijesu shvatili nakon 100g da su i oni bili zrtve zestoke propagande protiv Crne Gore i njenog suverena kao sto… Više »

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Opet bi francuzi predali crnu goru mitomanima za kosovo samo da mogu?

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Licemjeri jedni.
Srecan put, a vidjecemo svi zajedno put CG, dobrim dijelom utaban i vasom zaslugom i vasim necinjenjem – dragi nasi Evropljani.

Miki
Gost
Miki

Sa kim ,sa cetnicima??
Nikad za nikad sa njima napretka !!

Send this to a friend