Politika

Crnogorska bira novo rukovodstvo

Nakon unutarpartijskih konsultacija i analize ukupne političke situacije, na osnovu Statuta Crnogorske raspuštaju se teritorijalo organizacione jedinice i raspisuju Konvencije koje se imaju održati u roku od šest mjeseci, nakon čega će biti održan Kongres Crnogorske i biti izabrano novo rukovodstvo.

“Svjesni trenutka u kojem se nalazi naša država, krhkosti institucija, a i sopstvenih iskustava iz kojih smo naučili mnogo, i dalje ćemo se truditi da damo puni doprinos u očuvanju vrijednosti koje čuvaju temelje naše Crne Gore.
Veliku zahvalnost dugujemo svima koji su bili istrajni i lojalni u našim borbama i iskušenjima i koji će nastaviti da daju doprinos izgradnji identiteta Crnogorske kao političke partije. Posebnu zahvalnost dugujemo predsjedniku Opštinskog odbora Crnogorske Kotor, Dejanu Ivoviću, koji je u vrlo teškim uslovima za našu partiju dao veliki doprinos izgradnji njenog imidža i identiteta, a koji u buduće neće obavljati partijske funkcije”, saopštili su iz ove partije.

Kako su istakli, trenutna politička situacija u  Crnoj Gori pokazuje da su uslijed korupcije i nedomaćinskog odnosa tridesetogodišnjih vladajućih struktura neprijatelji Crne Gore nikad jači, a institucije nikad slabije.

“Svi dobromisleći Crnogorci i Crnogorke moraju biti na istom putu izgradnje i snaženja sistema koji će biti mehanizam odbrane svih naših prava”, ističu oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danilo
Gost
Danilo

mislim da bi najbolje bilo da novi presjednik bude Dzakovic,jedino sa njim vidim dobru buducnost Crnogorskoj.Covjek koi ima viziju treba mu svakako dati sansu!

Mi smo
Gost
Mi smo

Vi ste se dokazali u vodjstvu u Budvi…..

Send this to a friend