Politika

Čučka izabran za potpredsjednika Crnogorske

Nekadašnji predsjednik opštinskog odbora Crnogorske u Budvi Miodrag Čučka izabran je jednoglasno na Kongresu partije za potpredsjednika Crnogorske.

Čučka je kazao da mu je izuzetna čast što je izabran na tu funkciju, a odlučio je da se kandiduje za potpredsjednika zato što vjeruje u politički projekat Crnogorske i zato što zna da ona ima politički proizvod, a ne, kako je rekao, praznu političku priču, kao što je slučaj sa mnogim političkim akterima u savremenoj Crnoj Gori.

“Mi se borimo za promjene, a ne za smjene. Mi se ne borimo protiv jednog čovjeka i jedne partije, već se borimo protiv sistema koji Crnu Goru vodi ka daljim podjelama, prebrojavanjima, nepotizmu, partokratiji, sirotinjskom životu. Borimo se za slobodnog građanina i za oslobađanje onih koji su zavisni od pokvarenog sistema. Borimo se za novo doba crnogorske politike, koje će da teše i kroji nova generacija političara, koje će građani da prepoznaju po znanju, energiji i volji da naše društvo bude uređenije i pravednije”, naglasio je Čučka.

Kako je zaključio, cilj Crnogorske je da Crna Gora bude savremeno, demokratsko i društvo slobodnih građana u punom kapacitetu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jack
Gost
Jack

Cucka???Pravo crnogorsko prezime

Šuger
Gost
Šuger

Prvi put da zatrebate velikom bratu ima da mu prodate glasove kao Pajovic

J.J.J.
Gost
J.J.J.

Ovo je onaj sto je prijetio ostavkom u partiji sve dok mu zenu ne postavise na funkciju u javnu ustanovu. Bravo mu ga bravo. Daleko ce dogurati i on i partija mu.

Guest
Gost
Guest

Cestitam Mijo! Vjerujem u tebe, tvoje sposobnosti i dobre namjere..

Guest
Gost
Guest

Cestitam Mijo!

Zoran
Gost
Zoran

Prvo srušite velikosrbe na vlasti u budvi.

Zox
Gost
Zox

Čučka, čuveno bratstvo crnogorsko. Čučali za crnu goru vjekovima…o maj gad

Send this to a friend